Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
6 iul 2011 555 vizualizări
Adjud: Ce se intimpla cind te urci beat in cires?

Un barbat de 63 ani din comuna Ruginesti a ajuns la spital dupa ce a cazut dintr-un cires. Vasile T. se afla in vizita la un vecin in momentul in care s-a urcat in pom sa culeaga cirese, insa din cauza starii de ebrietate in care se afla s-a dezechilibrat si a cazut. Acesta a fost internat la Spitalul din Adjud, unde a fost diagnosticat cu "traumatism toraco-abdominal prin cadere de la inaltime". Si Mihaita R, de 35 ani, din Paunesti a ajuns la spital dupa ce a cazut de pe acoperisul unei case, unde repara acoperisul. (R. M.)


Negrilesti: Amenintata cu moartea de tata


O femeie din Negrilesti s-a plins politiei ca a fost amenintata cu moartea de propriul parinte. Politistii din localitate au fost sesizati de Felicia B. ca in timp ce ea se afla plecata la munca in Italia, tatal sau, de 54 ani, i-a furat si distrus mai multe bunuri, care se aflau in casa acestuia. Aceasta sustine ca in momentul in care a venit in tara si a auzit cele intimplate, a fost amenintata cu moartea. Barbatul s-a ales cu dosar penal. (R. M.)


La 17 ani, acuzat si arestat pentru tilharii


Doi tineri, dintre care unul a implinit de curind 17 ani, vor da socoteala judecatorilor pentru comiterea a trei tilharii in perioada martie-iunie. Elvis Marian C., a fost de altfel si arestat in cauza pe 18 iunie, dupa ce comisese ultima fapta cu doar o zi inainte. Conform procurorilor, Elvis Marian C. si Marius Costei, de 21 de ani, ambii din Focsani, au comis trei fapte de tilharie. Prima dintre ele a fost pe 29 martie, cind ambii au de la o femeie portofelul in care se aflau bani si documente. A doua fapta a fost comisa pe 20 aprilie, prin aceeasi metoda. Ultima tilharie a fost comisa pe 17 iunie, victima fiind deposedata de o geanta care a fost ulterior recuperata. (G. S.)


Poiana Cristei: A baut solutie de stropit via


Un barbat de 49 ani din Poiana Cristei a incercat sa se otraveasca pentru a scapa de problemele financiare. Omul a ajuns la Spitalul Judetean din Focsani dupa ce a baut aproape 250 ml de substanta stropit via. Barbatul se afla sub supraveghere medicala in sectia de interne. (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.