Ultima oră

Mini-stiri

Ziarul de Vrancea
1 iul 2011 679 vizualizări
Marasesti: Femeie accidentata grav pe E85

O femeie in virsta de 52 de ani a fost accidentata grav marti, in timp ce incerca sa traverseze prin loc nepermis soseaua E 85. Femeia este din comuna Saboani, judetul Bacau, si a fost lovita de autoturismul condus de B.Ionel, de 48 de ani din Focsani. Politistii spun ca femeia era sub influenta bautuilor alcoolice cind a incercat sa traverseze soseaua. Politia face cercetari, urmind sa ia masurile lagale ce se impun. (A. I.)


Judecat pentru un accident rutier


Un bacauan de 64 de ani a fost trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala din culpa, dupa ce s-a dovedit ca a fost vinovat de producerea unui accident de circulatie. Gheorghe Rotaru a intrat, pe 14 iunie 2010, intr-o masina condusa regulamentar, provocind atit pagube materiale cit si ranirea grava a doi dintre pasageri, care au avut nevoie de 80, respectiv 50 de zile de ingrijiri medicale. Accidentul de la Botirlau a avut loc pe fondul neatentiei in conducere a bacauanului. (G. S.)


Dumitresti: Trimis in judecata pentru taiere de arbori


La 75 de ani va da socoteala judecatorilor dupa ce a taiat, conform procurorilor, noua arbori dintr-o padure privata. David Paraschiv, din Dumitresti, a comis fapta la inceputul acestui an, prejudiciul creat fiind de peste 4000 lei, suma cu care proprietarul padurii s-a si constituit parte civila. (G. S.)


Focsani: Autorul tentativei de omor, arestat pentru 15 zile


Ionel Irimia, barbatul de 43 de ani din Vidra care si-a batut tatal cu un par, a fost arestat ieri pentru 15 zile, dupa ce anterior statuse pentru 24 de ore in custodia procurorilor. Fapta a avut loc duminica seara cind fiul i-a cerut tatalui vitreg bani pentru bautura. Pe fondul neintelegerilor, Ionel Irimia l-a lovit astfel pe Constantin Miron, in virsta de 69 de ani cu un par in mai multe zone ale corpului. Acesta va fi cercetat penal sub aspectul comiterii infractiunii de tentativa la omor calificat. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.