Ultima oră

Prefectura a validat actele pentru 259 ha de padure la Andreeasu

Mihaela Beșleagă
30 iun 2011 902 vizualizări
Comisia judeteana privind stabilirea dreptului de proprietate privata asupra terenurilor din cadrul Institutiei Prefectului s-a intrunit astazi intr-o sedinta prezidata de subprefectul Sorin Hornea, de la ora 14.00.

In cadrul acestei sedinte, comisia judeteana a luat act de hotarirea judecatoreasca definitiva si irevocabila pronuntata de Tribunalul Vrancea in cazul Violetei Cristea, mostenitoarea lui Mihail Orleanu, careia i s-a validat dreptul de proprietate pentru 259 ha de padure la Andreiasu de Jos. Pina la punerea efectiva in posesie este insa drum lung, intrucit aceasta are in continuare procese pe rol cu Stan Sion Catalin, care revedinca aceeasi suprafata. De asemenea, tot ieri s-au analizat cererile formulate in baza Legii nr.247/2005 pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor, pentru comisiile locale Andreiasu de Jos, Chiojdeni, Ciorasti, Dumbraveni, Fitionesti, Ruginesti , Cimpuri, Panciu si Straoane. Comisia judeteana a hotarit validarea a noua dosare la Andreiasu de Jos, Chiojdeni, Ruginesti, Straoane, Cimpuri si Panciu. De asemenea, au fost modificate sase titluri de proprietate si au fost analizate 13 contestatii depuse impotriva masurilor stabilite de Comisia locala Movilita, 12 dintre acestea fiind resinse si una aminata, dupa cum transmite Prefectura. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.