Ultima oră

Printesa Diana, imaginata de o revista la 50 de ani: Prietena pe Facebook cu Camilla Parker-Bowles si amenintata de faima lui Kate Middleton

Ziarul de Vrancea
29 iun 2011 1184 vizualizări
Revista americana Newsweek a realizat un scenariu referitor la ce ar fi facut si cum ar fi aratat printesa Diana în prezent daca ar mai fi fost în viata. Conform materialului, Diana ar fi fost prietena pe Facebook cu Camilla Parker-Bowles, actuala sotie a printului Charles.

Printre cei 107.623 de prieteni de pe Facebook s-ar numara Bono, solistul U2, Chelsea Clinton, fotbalistul David Beckham, autoarea romanelor "Harry Potter", J.K. Rowling si tenismenul Rafael Nadal, scrie dailymail.co.uk. De asemenea, printesa ar fi avut 10 milioane de urmaritori pe Twitter, iar pe Facebook statusul relatiei sale ar fi fost "e complicat". Scenariul a fost imaginat de jurnalista britanica Tina Brown, redactor sef al revistei, si va aparea in editia dinainte de 1 iulie, cand ar fi fost ziua de nastere a Dianei. Brown si-a imaginat ca Diana ar trai la New York si ar mai fi fost casatorita de doua ori. Redactorul spune ca printesa l-ar fi parasit pe Dodi Fayed, iubitul alaturi de care si-a piedut viata in accidentul de masina din august 1997. Tina Brown, care a scris cartea "Cronicile Dianei", scrie in articol ca printesa ar fi avut o relatie de prietenie cu fostul sau sot, printul Charles, si ca ar fi fost foarte buna prietena cu Carole Middleton, soacra fiului ei William. Articolul, intitulat "Diana la 50 de ani", va fi publicat pe prima pagina in noua editie a revistei. Newsweek a realizat si o fotografie trucata a printesei Diana, ale carei trasaturi au fost imbatranite digital. Diana apare alaturi de sotia fiului ei William, Kate Middleton, iar aceasta din urma o priveste cu admiratie. Referitor la aspectul Dianei, articolul spune ca nu este nicio indoiala ca aceasta si-ar fi facut injectii cu Botox in barbie. Tina Brown afirma ca Diana ar fi placut-o pe Kate Middleton, insa s-ar fi simtit amenintata de ea. "Adoratia in cresetere a publicului fata de Kate i-ar fi provocat Dianei cateva momente grele. Diana ar fi trebuit sa se adapteze unei scaderi a atentiei", spune redactorul. Pe 1 iulie 2011, printesa Diana ar fi implinit varsta de 50 de ani (Mediafax)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.