Ultima oră

CJ a dat 7.000 euro pentru repatrierea a doi vrinceni

Mihaela Beșleagă
27 iun 2011 761 vizualizări
Unul dintre acestia este baiatul viceprimarului din Homocea, care si-a pierdut viata intr-o fabrica din Spania

Consiliul Judetean (CJ) Vrancea a alocat, prin recenta rectificare bugetara din sedinta de vineri, 24 iunie, 29.000 lei pentru repatrierea trupurilor neinsufletite a doi vrinceni care si-au pierdut viata prin strainatati. Astfel, Gheorghe Rades, viceprimarul din comuna Homocea, a solicitat CJ un sprijin financiar de 4.500 de euro pentru aducea in tara a fiului sau, Ionut Rades, decedat in Spania, in apropierea orasului Madrid, in urma unui incendiu izbucnit la fabrica la care lucra, in data de 10 martie 2011. CJ a alocat in acest sens 22.000 lei, echivalentul a 5.200 euro. Si Ecaterina Taranu, din Focsani, a solicitat administratiei judetene un sprijin financiar de 1.500 euro, reprezentind cheltuieli de inmormintare a sotului, Sotir Taranu, decedat pe 1 martie 2011, in localitatea Prato, Italia. CJ a alocat pentru acest caz 7.000 lei, echivalentul a 1.600 euro, ambele alocari fiind cuprinse la capitolul "alte servicii publice generale" finantate pe anul 2011. (M. BESLEAGA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.