Ultima oră

Ce poate lucra pe timp de vara un licean?

Sorin Tudose
23 iun 2011 977 vizualizări
Se pare ca nici in sezonul calduros piata muncii nu e prea ofertanta pentru cei care vor sa lucreze. In perioada urmatoare sint disponibile la nivelul judetului doar 87 de locuri de munca.

Dintre acestea, jumatate sint in domeniul confectiilor textile, dar se mai cauta si zece zidari, cinci agenti comerciali, un agent de vinzari si un sef serviciu marketing. De asemenea, se mai cauta un inginer electromecanic, un inginer de cercetare in controlul calitatii produselor alimentare, patru dulgheri si doi strungari universali. Un pont pentru liceeni: zilele trecute Cofetaria "Teatru" cauta persoane care sa lucreze ca sezonieri. Daca anuntul mai e valabil, e un bun prilej pentru a face rost de niste "bani de buzunar". In Spatiul Economic European (SEE) Spania are nevoie de 20 de ingineri in diverse specializari, iar Danemarca solicita 40 de crescatori de animale, dar si doi medici oftalmologi. Polonia si Germania au nevoi de medici, in timp ce Austria si Italia au nevoie de un mecanic auto, respectiv doi soferi de autocamion. Oferta locurilor de munca este valabila pina pe 29 iunie. (S. T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.