Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
23 iun 2011 540 vizualizări
Ploscuteni: A murit dupa ce a cazut din caruta

Un barbat din comuna Ploscuteni a murit dupa ce a cazut dintr-o caruta. Accidentul a avut loc marti dupa-amiaza. Mihai N., 64 ani, mergea pe un cimp de la marginea satului si a cazut la un moment dat din atelaj. Politistii asteapta concluziile medicului legist pentru a stabili daca barbatului i s-a facut rau sau acesta a fost neatent. (D. C.)


Vidra: A mincat ciuperci si s-a intoxicat


O tinara de 20 ani din Vidra a avut nevoie de ajutorul medicilor de la Spitalul din Focsani dupa ce a mincat ciuperci. Femeia s-a simtit rau dupa ce mincat ciuperci culese din padure si a mers la spital unde a fost diagnosticata cu sindrom de deshidratare. Pacienta se afla sub tratament in sectia de interne. (R. M.)


Nereju: Maciuca cu alcool la bord


Un sofer care consumase alcool, asa cum a recunoscut ulterior, a ajuns inculpat intr-un dosar privind infractiuni la regimul circulatiei. Cristea Maciuca, de 49 de ani din Spulber a fost oprit la Nereju pe 31 ianuarie de un echipaj de politie. Barbatul a refuzat atit alcotestul cit si invitatia politistilor de a merge la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pedeapsa aplicata pentru refuzul de recoltare a probelor biologice este mai mare decit cel pentru conducerea cu alcolemie peste limita legala. (G. S.)


Judecati pentru taiere ilegala de arbori


Procurorii Parchetului de pe linga Judecatoria Focsani au dispus trimiterea in judecata a doi barbati care au taiat arbori nemarcati. Ion Jalaboiu de 50 de ani din Reghiu a taiat si sustras pe 6 noiembrie un fag din padurea apartinind Primariei Reghiu, creind un prejudiciu de 1.154 lei. Maricel Axinte, de 19 ani din Nereju, a taiat anul trecut un arbore din padurea apartinind obstii din localitate, in valoare de 590 lei. Prejudiciul nu a fost recuperat. (G. S.)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.