Ultima oră

Advertorial Mustele: solutii de a ne descotorosi de insectele siciitoare din casa

Ziarul de Vrancea
23 iun 2011 1701 vizualizări
Aceste insecte foarte raspindite pot contamina usor alimentele, pentru ca se perinda prin medii infestate u SC Artrorat SRL Focsani va scapa de muste prin metode certificate de Ministerul Sanatatii Una dintre cele mai insistente si neplacute insecte cu care avem de-a face zilnic in timpul sezonului cald este musca

Pentru ca sint foarte rezistente la orice conditii de mediu, mustele sint raspindite peste tot, si in mediul rural, cit si in cel urban, in interiorul sau in exteriorul gospodariilor. Pentru ca acest tip de insecte se dezvolta foarte bine oriunde gasesc conditii prielnice, mai exact unde au apa, caldura si hrana, se inmultesc foarte usor prin depunerea oualor. Musca cunoaste nenumarate specii, de la cele care cauta hrana prin bucatarii, pina la cele care se simt mai bine in subsolurile blocurilor. Cele mai intilnite la noi, mustele comune, negre sau verzi, traiesc in gospodarii sau pe linga baruri si restaurante, unde sint ademenite de mirosurile alimentelor. Ceea ce ar trebui sa ne dea de gindit este faptul ca aceste insecte sint purtatoare de virusuri si pot contamina usor alimentele, pentru ca zboara in diverse mediuri si se pot aseza si pe lesuri sau excremente. Pentru a scapa de prezenta neplacuta a acestor insecte, care pot atenta chiar si la sanatatea familiei, puteti apela la serviciile specializate de deratizare, dezinsectie si dezinfectie ale firmei SC Artrorat SRL Focsani. "Folosim produse specifice, omologate de Ministerul Sanatatii, care le atrag datorita mirosului, cu care se hranesc si care contin substante chimice. In citeva minute mustele mor. Substanta respectiva se recristalizeaza pe suprafata tratata, iar insectele care vor aparea ulterior se vor hrani si vor muri, la rindul lor", ne-a declarat George Constantinescu, administratorul SC Artrorat SRL Focsani, o firma cu experienta de 25 de ani in acest domeniu. Efectele acestei proceduri persista timp de 35-40 de zile, timp in care nu veti mai avea de-a face cu prezenta neplacuta a mustelor in casa sau in jurul gospodariei. Artrorat SRLse adreseaza persoanelor fizice si juridice din Vrancea, primariilor, asociatiilor de proprietari, institutiilor si societatilor comerciale care vor sa scape de prezenta nedorita a daunatorilor. Pentru a-l contacta pe George Constantinescu, administratorul Artrorat, puteti apela numarul de telefon 0726.720.171. In articolele urmatoare vom reveni cu sfaturi utile despre cum sa va descotorositi de alti daunatori care isi fac aparitia in casa dvs. (Ziarul de Vrancea)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.