Ultima oră

Ministiri

Ziarul de Vrancea
22 iun 2011 531 vizualizări
Vulturu: A luat medicamentele cu otrava de soareci

Un batrin de 72 ani din Vulturu a ajuns in stare grava la Spitalul din Focsani dupa ce si-a luat tratamentul cu otrava de soareci. Barbatul a avut nevoie de ajutor medical dupa ce a inghitit 14 tablete dintr-un medicament folosit in diabet, cu o lingurita de otrava. Pacientul a fost internat in sectia de interne. (R. M.)


Slobozia Bradului: Bolnav psihic internat dupa o cearta in familie


Un barbat de 30 ani din Slobozia Bradului, cunoscut cu afectiuni psihice, a fost internat la Spitalul din Focsani dupa o cearta in familie. Barbatul a suferit un traumatism cranian dupa ce a sarit la bataie la fratele sau. Pentru ca prezenta tulburare psihotica si simptome de schizofrenie, pacientul a fost internat la psihiatrie, sectia de unde a iesit in urma cu doua saptamini. (R. M.)


A furat sirma de rufe


Doi tineri, dintre care unul trecut cu putin de majorat si altul minor, de loc din Marasesti, s-au apucat de furat. Marian M., de 17 ani si Gabriel Nicolae, de 19 ani, sint acuzati ca au furat anul trecut doua Dacia 1310, cu care s-au deplasat in judet. Unul dintre ele, condus de Nicolae, a fost avariat si abandonat la locul accidentului. Cei doi au recunoscut faptele, iar proprietarii s-au constituit si parti civile, cu suma de 6.000 lei. Auras D., un alt tinar, de 17 ani, din Timboiesti, s-a ales cu dosar penal dupa ce a furat 10 litri de visinata, o bicicleta, un butoi de plastic, sirma de rufe si o coasa, prejudiciu estimat la circa 1.000 lei. (G. S.)


Au spart casa unui consatean


Radu Buloi, 52 de ani, din Nereju, si Sandel Ion Ira, 27 de ani, din Focsani, vor ajunge in fata judecatorului dupa ce, conform procurorilor vrinceni, au furat mai multe bunuri din casa unei rude a primului inculpat. Cei doi au sustras, in noaptea de 26 spre 27 martie, un flex, un rotopercutor si un aparat de sudura, prejudiciu estimat de proprietar la circa 2.500 lei. Bunurile au fost recuperate iar cei doi au recunoscut fapta. (G. S.)


Acuzat de taiere ilegala de arbori


Dan P., 52 de ani, din Focsani, a fost trimis in judecata de procurorii vrinceni pentru comiterea infractiunii de taiere ilegala de arbori. Barbatul a taiat in luna octombrie 2010 un fag de 470 de lei. Directia Silvica Focsani s-a constituit parte civila cu aceasta suma. (G. S.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.