Ultima oră

Intr-un bar de pe E85 proxenetii fac legea

Ziarul de Vrancea
21 iun 2011 2212 vizualizări
Doi soferi au ajuns in spital, batuti bine, dupa ce au facut glume cu doua prostituate, la un bar de la Calimanesti

Folosesc orice, de la bite pina la sticle pentru a zdrobi capul celor care se dau la prostituatele lor fara sa plateasca tariful stabilit. Doi barbati sint judecati pentru comiterea infractiunilor de tentativa de omor calificat si ultraj contra bunelor moravuri. Dumitru Dogaru, de 35 de ani, si Petrica Puiu Lazar, 31 de ani, ambii din Marasesti, s-au ales cu dosar penal dupa un scandal care s-a petrecut la un bar de "renume" de la Calimanesti, unde fetele "usoare" isi ademenesc clientii. Oamenii legii spun ca in cursul dupa-amiezii de 6 noiembrie 2010, o masina incarcata cu lemne, in care se aflau mai multi barbati, s-a oprit in dreptul barului cu pricina. Doi dintre barbati au inceput sa faca glume cu doua femei, presupuse prostituate, moment in care inculpatii au intervenit. Dogaru a pus mina pe o bita de baseball, aflata in autoturismul sau si l-a lovit in cap pe Ion Mandache. Victima a avut inspiratia de a-si proteja capul cu miinile, iar in urma loviturilor bratele i-au fost fracturate. Barbatul a avut nevoie de pina la 18 zile de ingrijiri medicale. Celalalt barbat, Neculai Muchie, a fost lovit tot in zona capului cu o sticla, aceasta spargindu-se in momentul loviturii. Victima a stat opt zile la pat. Barul de pe soseaua E85, de la Calimanesti, este cunoscut ca urmare a unor scandaluri frecvente pornite de la prostiuatele care il frecventeaza. Chiar daca politistii au organizat in zona mai multe actiuni de prevenire, periodic ies scandaluri din cauza ca proxenetii nu se inteleg la pret cu clientii. (G. SAVA, A. IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739411 zile, 1 ora, 41 minute, 6 secunde
sa va fie clar! nimeni nu o sa poata vreodata sa opreasca bataliile de la calimanesti! mai ales cei de la politie...ca doar sunt cei mai fideli clienti...doar ca ei au citeste integral
, acum 739411 zile, 1 ora, 41 minute, 6 secunde
Sa Se Auda Pana In Piata Prostitutiei...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.