Ultima oră

Galerie foto!! Bebelusul lui Maruta, costum Armani si ghicitoare la botez

Ziarul de Vrancea
20 iun 2011 4724 vizualizări
Andra si Catalin Maruta si-au crestinat duminica, 19 iunie, baietelul. Ursitoarele i-au urat lui Maruta junior sa ajunga prezentator la Happy Hour . presa de cancan scrie ca Andra si Catalin si-au îmbracat bebelusul David la botez într-un costum Armani.

Duminica, 19 iunie, Andra si Catalin Maruta si-au botezat baietelul in varsta de numai trei luni, care si-a facut si prima aparitie publica. David Alexandru a fost personajul prinicpal al zilei, atat la slujba de crestinare, cat si la petrecerea pe care parintii lui au organizat-o la un local din afara Bucurestiului. Insotiti de nasii copilului, Arpad Paszkany si iubita acestuia, Anamaria Feher, Andra si Catalin Maruta si-au adus copilul la biserica. In bratele nasei, imbracat in jeansi si camasuta bleu, Maruta Jr. a fost un bebelus exemplar: a fost foarte cuminte si nu a plans decat foarte putin in momentul in care a fost botezat de preot in apa sfintita. De altfel, chiar si preotul care a oficiat slujba a fost cucerit de David si de faptul ca este un copilas atat de cuminte. La sfarsitul slujbei, Maruta Jr. a imbracat hainute elegante, un costum negru cu papion, si a cerut imediat de mancare. Grijulii si vadit emotionati, parintii au fost tot timpul cu ochii pe bebelusul lor si au recunoscut ca aceasta a fost una dintre cele mai frumoase zile din viata lor. "Ne bucuram ca au fost alaturi de noi in aceasta zi atatia oameni pe care ii simtim aproape. A fost un botez reusit, si asta nu o spun eu, ci invitatii care au stat pana in zori si au cantat, au dansat, s-au simtit bine. Asta ne-a bucurat cel mai mult, ca prietenii si cei apropiati ne-au fost alaturi atat la biserica, cat si la petrecere", a marturisit prezentatorul "Happy Hour" de la Pro Tv.

Sute de invitati au venit seara la petrecerea organizata la un local in apropierea Capitalei. Intr-o superba rochie rosie, Andra si-a intampinat emotionata invitatii. Prezentatorul "Happy Hour" si-a luat si el in serios rolul de gazda a petrecerii si a dat startul spectacolului in care au "evoluat" trupa Zero, Valentin Dinu, Holograf, taraful din Clejani sau Pepe. Nu au lipsit nici ursitoatele, asa cum cere traditia, care i-au prezis micutului David o viata lunga si frumoasa si i-au urat sa mosteneasca talentul mamei sale si sa ajunga prezentator la... "Happy Hour". In editia "Happy Hour" de diseara, luni 20 iunie, telespectatorii Pro Tv vor putea vedea imagini inedite din biserica, de la slujba de crestinare a lui David Maruta, dar si cum au petrecut invitatii seara la piscina, ce tinute au purtat vedetele si ce urari au avut ele pentru bebelus.















În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.