Ultima oră

Premiera mondiala: o companie vinde bilete direct in avion

Ziarul de Vrancea
19 iun 2011 400 vizualizări
Pentru a-si fideliza clientii si pentru a-si mentine gradul de ocupare al aeronavelor, o companie aeriana vinde bilete cu reducere chiar in timpul zborului, informeaza Money.ro.

Preturile difera in functie de destinatie. Compania nationala de transport aerian din Letonia, airBaltic, este prima companie din lume care a lansat serviciul de vinzare al biletelor cu discount la bordul avioanelor. In plus, mai pot fi contractate si servicii de inchiriere de masini, cazare la hoteluri sau bilete la concerte. "Prin vinzarea biletelor exclusiv la bordul avionului, airBaltic asigura zboruri cu discount clientilor loiali. Biletele achizitionate la bord pot fi folosite pentru urmatorul zbor sau pot fi facute cadou persoanelor dragi", se arata intr-un anunt al companiei. Biletele vor fi puse in vinzare incepind cu aceasta luna pe toate cursele companiei. Cel mai mic tarif este de 30 de euro pentru un singur zbor, cu taxele de aeroport incluse, cu plecare din Riga spre Oslo, Gdansk si Varsovia


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.