Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
17 iun 2011 578 vizualizări
Sedinta cu scintei la Tulnici

Consiliul Local Tulnici se reuneste in sedinta ordinara in aceasta dimineata. Pe ordinea de zi figureaza si inlocuirea consilierilor PSD si PNL "tradatori", cei care in campania electorala de luna trecuta au ales sa-l sustina pe candidatul Alin Olteanu, trecut de la PSD la PDL, in detrimentul lui Ion Buture, viceprimar PSD. Pe lista neagra figureaza trei alesi social democrati si un liberal, care a ales sa demisioneze dupa ce Sapunaru l-a chemat la raport. La sedinta se asteapta sa participe si liderii PDL, Alin Trasculescu, si PSD, Marian Oprisan, in incercarea de acaparare a puterii in comuna de munte. Aceasta este prima sedinta ordinara la care participa si noul primar, social democratul Valentin Bizna, fost consilier local PDL care a demisionat si a candidat "independent" la scrutinul din mai. (I. CRETU)


Ambulanta a chemat in instanta Drumurile Nationale


Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Vrancea a contestat in instanta mai multe amenzi aplicate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) pentru lipsa rovignetei, chiar daca autosanitarele sint scutite de plata acestei taxe. Ambulanta a primit sanctiunile dupa ce sistemul de monitorizare video de la Buzau a trecut autosanitarele care se indreptau cu pacientii spre Bucuresti la categoria contravenienti taxa de drum. "Am contestat acele amenzi in baza legii care mentioneaza ca masinile serviciilor de ambulanta, Politiei si Pompierilor nu trebuie sa plateasca rovigneta. In momentul in care am primit amenzile am instiintat CNADNR ca, potrivit legii, sintem exceptati de la plata acestei taxe si am trimis o lista cu masinile din dotare. Nu s-a mai primit nici o sanctiune", spune dr. Cristian Onia. La Vrancea au ajuns zece sanctiuni care au fost contestate la instanta din Buzau. (R. M.)


Medicii se intrunesc in adunare generala

Doctorii de familie se intrunesc astazi in Adunarea Generala a Patronatului Medicilor de Familie Vrancea. Intilnirea se organizeaza inainte de negocierile pe care ar trebui sa le poarte cu Casa de Asigurari de Sanatate in vederea contractarii si dupa finalizarea protestului ce a durat 14 zile. La intilnirea organizata la sediul filialei locale a Univesitatii "George Baritiu" sint invitati sa participe si medicii care nu fac parte din aceasta organizatie. Dr. Grigore Hanta, presedintele PMF Vrancea, a tinut sa le multumeasca medicilor care "nu au cedat presiunilor si manipularilor la care au fost si inca sint supusi". (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739402 zile, 16 ore, 42 minute, 59 secunde
De ce autoarea articolului , anticipeaza scantei la Tulnici? Daca traim intr-o tara democratica si se respecta legea, de ce sa iasa scantei??? Sau sunt programate in stilul binecunoscut PDL-ist?
, acum 739402 zile, 16 ore, 42 minute, 59 secunde
ba tampitule de ce vorbesti urat cu o femeie ? si care stil pdl-ist la tulnici unde pute pamantul de psd-isi ? idiotule .
, acum 739402 zile, 16 ore, 42 minute, 59 secunde
Tampit e baiatu lu mata! M-am referit la titlul articolului , care anticipeaza un scandal! Logic nu sunt motive de scandal, cine si-a dat demisia sau i s-a retras sprijinil politic , pleaca! Din lista citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.