Ultima oră

Primarul isi intreaba concetatenii: Am facut un lucru bun?

Mihaela Beșleagă
14 iun 2011 1045 vizualizări
Edilul Stefan Paraschiv spune ca in acest an se va asfalta drumul comunal de la Gara Focsani pina la soseaua Virtescoiu, o a doua cale de acces spre Focsani

Satenii din Pietroasele, comuna Cimpineanca, au aflat duminica ce proiecte de dezvoltare a comunitatii sint in curs de realizare sau pe cale de a fi puse in practica in localitate. Primarul Stefan Paraschiv si-a inceput discursul cu multumiri adresate locuitorilor din satul natal, care i-au oferit votul la alegerile din 2008 ca independent si a insirat obiectivele duse la bun sfirsit pentru acestia, in stil interactiv. "Transportul in comun. Oamenii din satul Pietroasa coborau la Cimpineanca, mai faceau un kilometru pina aici, cu bagaje, treceau Milcovul, ii batea vintul, ii batea ploaia, acum coboara in centrul satului si nu mai e o problema. Am facut un lucru bun? (publicul a spus intr-un cor "da!", cu aplauze, n. r.). Gunoaiele. Satul era plin de gunoaie, albia Milcovului, treceam printr-o rampa de gunoaie, cind batea vintul mirosea peste tot. Rampa am acoperit, gunoaiele ni le ridica de la poarta. Este un lucru bun?", a spus primarul Stefan Paraschiv (PDL) duminica, aclamat de cetatenii prezenti. Edilul a promis ca in curind satul Pietroasele va beneficia de scoli moderne din fonduri europene, pina la sfirsitul anului se vor construi doua parcuri, va fi si sistem de canalizare nou, pe linga sistemul de apa inaugurat duminica. De asemenea, se va asfalta drumul comunal 142 pe 40 km, de la Gara Focsani pina la soseaua Virtescoiu, o a doua cale de acces spre municipiul Focsani, cu finantare de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, prin Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii. Drumul judetean care strabate comuna a fost peticit in aceasta primavara tot cu bani din bugetul local, a spus primarul Paraschiv, intrucit devenise aproape impracticabil din cauza gropilor. La acest "pomelnic" al realizarilor, microfoanele i-au cam jucat feste primarului, semn ca investitii in aparatura de sunet nu prea s-au facut la Cimpineanca. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.