Ultima oră

MONDEN : Meniul de la nunta lui Cabral a costat 130 de euro

Ziarul de Vrancea
5 iun 2011 359 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net Cabral si Andreea Pătrascu s-au căsătorit religios, sămbătă, la biserica din Otopeni, după care petrecerea s-a desfăsurat într-o locatie de vis, pe marginea piscinei, unde cei doi au sărbătorit alături de prieteni.

"When a Man Loves a Woman", versurile piesei lui Bryan Adams, prieteni apropiait, familie si o locatie de vis au fost cadrul perfect pentru nunta prezentatorului "Povestirilor de noapte", Cabral, si a sotiei lui, Andreea Ibacka, actrita din telenovela "Iubire si onoare", care are marele final pe 24 iunie, potrivit mediafax.ro.


Cabral a fost fericit că i-a avut alături, in această zi foarte importantă din viata sa, pe toti cei dragi. Mama, Argentina, si tatăl Mircea, dar si tatăl, Alexandre, si fraÃii lui au venit de la Paris special pentru acest eveniment. "I-am avut pe toti aproape, albi, negri, mov, roz, cu picătele si alte aranjamente cromatice. S-au simtit bine, s-au vorbit toate limbile pămantului, s-au dansat toate dansurile inventate in lume, s-a băut si s-a mancat bine. A iesit ce ne-am dorit, o petrecere foarte reusită", spune Cabral.


De la biserică, intregul alai s-a mutat intr-o locatie de vis, pe marginea piscinei, in Otopeni, la Ambasad\'Or, pentru o petrecere exotică. Cromatica petrecerii, corai si ivoire, a fost respectată, aranjamentele florale de pe mese si intreaga sala fiind aranjate astfel. Mireasa a purtat o rochie albă, creatia Deei Buzdugan, iar mirele a imbrăcat un costum marca Alexandru Ciucu.


Cei 250 de invitati au dansat pană dimineata pe ritmurile lui Dax, ale Dalmei si ale celor de la Mandinga. Merengue, sarbe, hore, salsa sau vals, toate stilurile si-au găsit loc in program si nimeni nu a stat jos.


Nunta nu a costat nicidecum 250.000 de euro asa cum s-a vehiculat in presă. Meniul a costat 130 de euro, după cum a scris Cabral pe blog.


Bineinteles că in febra pregătirilor mirii nu au scăpat de peripetii inainte de nuntă.


"Suntem in intarziere cu milioane de chestii, am stat ieri noapte si am făcut listele cu invitatii si cu mesele pană la ora patru dimineata, unul dintre soferi a făcut accident inainte să ajungă la noi, eu nu-mi mai găsesc pantofii, Andreea si-a luat o teapă cu niste chestii pe care le-a comandat pe net (n-am avut curaj s-o intreb, imi rupe capul sigur!)"¦ in sfarsit, prinsi ca in desene animate am uitat să alegem valsul mirilor! Dacă mă intrebi"¦ mă pricep la muzică. Am intregi playlist-uri in cap, pot să-ti fac muzica la un party de la ora 20:00 si pană la 08:00 A.M. Dar acum mi s-a blocat creierul, mi-au venit numai melodii tembeliste in cap", scria Cabral pe blog.


Andreea si Cabral se pregătesc pentru luna de miere, pe care o vor petrece la malul mării, intr-o locatie exotică.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.