Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
30 mai 2011 688 vizualizări
A murit dupa ce a cazut pe asfalt

Politistii vrinceni cerceteaza imprejurarile in care au murit doi barbati la sfirsitul saptaminii. Vineri, Ion B., 74 ani, din comuna Birsesti, a fost internat la Spitalul Judetean dupa ce a cazut de mai multe ori pe asfalt. Politistii spun ca acesta obisnuia sa consume alcool lucru care a contribuit la ranile suferite accidental. Batrinul a murit la spital. Tot la finalul saptaminii trecute, Gheorghita C., 47 ani, din Gura Calitei, a fost gasit de sotie decedat la domiciliu. Barbatul era cunoscut cu afectiuni cardiace, insa la necropsie se va stabili cauza reala a mortii. (D. C.)


Odobesti: A dat "tepe" si a plecat peste hotare


Un barbat de 32 de ani din Vinatori, administrator al unei firme din Odobesti, a fost trimis in judecata pentru inselaciune. Daniel Walter Balan este acuzat ca, in calitate de administrator al societatii, a cumparat marfuri de la alte trei societati comerciale, in perioada noiembrie 2009- ianuarie 2010. Barbatul i-a asigurat pe partenerii sai de afaceri ca la va plati la timp marfa pentru care emisese file cec in valoare de 21.000 lei. Fara folos insa pentru ca firma nu avea bani in cont. Patronul se afla peste hotare, unde a plecat pentru a face rost de bani. (G. S.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.