Ultima oră

POLITICA:Elena Udrea: Nu candidez nici la Presedintie, nici la Primaria Capitalei, nici pentru functia de premier

Ziarul de Vrancea
29 mai 2011 329 vizualizări
Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, la emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica la ProTV, ca nu va candida la Presedintie, la Primaria Capitalei sau la functia de premier.

Udrea a mentionat ca PDL va gasi un candidat potrivit, enumerandu-i pe Silviu Prigoana, Liviu Negoita si Sulfina Barbu ca exemple de posibili candidati PDL la Primaria generala.


Ea a mentionat ca nu este exclus ca PDL sa sutina un candidat care in prezent nu este in formatiune, adica un reprezentant al societatii civile sau un om de afaceri.


Ea a subliniat ca spune clar ca nu va candida la Primaria Capitalei pentru a contracara "campania furibunda" a PNL impotriva ei si a Legii Capitalei.


Raspunzand unei intrebari, ea a mai spus ca anul 2014, in care vor avea loc prezidentialele, ar putea fi anul unei femei, daca se gaseste femeia-candidat potrvita.


Intrebata daca va candida la Presedintie, ea a raspuns negativ. De asemenea, intrebata daca va candida la functia de premier, Elena Udrea a raspuns negativ.


La insistentele realizatorilor, ea a subliniat ca nu va candida nici la Primaria Capitalei, nici la Presedintie si nici pentru functia de premier.


de D.G. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.