Ultima oră

POLITICA:Băsescu: Multi dau lectii, inclusiv BNR. îi invit în arenă

Ziarul de Vrancea
26 mai 2011 377 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net făcănd referire la cei care nu vor să se implice în guvernare Traian Băsescu a spus la RRA,"Sunt foarte multi care preferă să dea lectii, decăt să vină să miate lucrurile",

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, l-a mustrat miercuri pe prim-ministrul Emil Boc pentru decizia de anul trecut privind majorarea TVA care a atras după sine explozia preturilor, afectand astfel toată populatia.


Presedintele Traian Băsescu a fost invitat, joi, la Radio Romania Actualităti. Seful statului a vorbit despre scandalul din vama Constanta si demiterea secretarului general al MAI, necesitatea disponibilizărilor din MAI, despre privatizarea managementului regiilor autonome si sistemul fiscal din Romania, despre care spune că, desi este complicat, nivelul său nu este ridicat, comparativ cu alte state.


în interviul de la RRA, presedintele Traian Băsescu le-a răspuns si "celor care vin să dea lectii" si i-a invitat "să vină să miste lucruri" in Romania.


"Cand le spui vino să lucrezi, dacă tot vorbesti, nu ai vrea să ocupi o functie in aparatul de stat. Parcă il pici cu ceară. Lectii sunt foarte multi care dau, inclusiv Banca Natională e un continuu profesor. întrebati pe unul dintre ei dacă vrea să fie ministru. Puneti o intrebare unuia din ei. Sunt foarte multi care preferă să dea lectii, decat să vină să miste lucrurile. Această realitate există. Vă pot enumera vreo zece oameni foarte destepÃi apreciati, ni-i dau ziaristii parcă ne-ar citi din Biblie, dar spune-i să vină ministru de Finante sau prim-ministru, să vedeti cum dau inpoi si nu stiu unde să fugă. Este o mare diferentă intre a da din gură si a-ti asuma responsabilităti. Doar dau un semnal acelor domni care dau lectii toată ziua. E una să vorbesti din tribună si alta să fii in arenă. îi invit in arenă pe cei care dau lectii.Vreau să văd unul la televizor, dintre cei care dau lectii competent să dea un telefon si să anunÃe: Eu vreau să fiu prim-ministru", a spus Băsescu.


Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, l-a mustrat miercuri pe prim-ministrul Emil Boc pentru decizia de anul trecut privind majorarea TVA care a atras după sine explozia preturilor, afectand astfel toată populatia. Majorarea TVA a fost o balbă a Guvernului care a impiedicat economia să iasă din recesiune, a spus Isărescu


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.