Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
26 mai 2011 450 vizualizări
Ciorbea isi amina sosirea la Focsani

Victor Ciorbea isi amina pina duminica la ora 11.00 venirea la Focsani si intilnirea cu membrii si simpatizantii PNTCD. Initial, fostul premier al Romaniei trebuia sa ajunga in Focsani, la Casa de Cultura a Sindicatelor, astazi, fiind intr-un turneu politic prin judetele Moldovei. Victor Ciorbea a decis in noiembrie 2010 sa revina in activitatea partidului, fiind sustinut printre altii de Ion Diaconescu, surorile lui Corneliu Coposu, Gheorghe Ciuhandu si Radu Sirbu. "In acest sens, Victor Ciorbea s-a implicat in procesul de reunificare a partidului si a decis sa candideze la functia de presedinte, la Congresul Extraordinar de Unificare al PNTCD, din data de 18 iunie 2011", dupa cum au transmis reprezentantii taranistilor vrinceni. (I. C.)


Focsanenii de pe Independentei au ramas doua ore fara lumina


Ieri dupa amiaza, intre orele 15.25 si 17.50, focsanenii din zonele Bulevardului Independentei si Gara au ramas fara curent electric din cauza unei defectiuni. Avaria a aparut din cauza unui intrerupator defect din Statia Nord si a unui cablu avariat pe o linie de medie tensiune, de 20 kv. Din aceasta cauza, institutiile, firmele dar si simplii locatari din aceste zone au fost nevoiti sa-si intrerupa activitatea. Dupa interventia echipelor Electrica pe teren, defectiunea a fost remediata in aproape doua ore. "Avaria s-a rezolvat si toti consumatorii au fost realimentati, dupa ce echipele noastre au intervenit pe teren", ne-a declarat Costica Dodu, directorul Sucursalei de Distributie a Energiei Electrice Focsani. (M. B.)


Amenzi mari pentru nedepunerea bilanturilor


Luni, 30 mai, este termen limita pentru depunerea situatiilor financiare anuale de catre firme, pentru exercitiul financiar 2010. Programul de asistenta pentru completarea formularelor este pus la dispozitia operatorilor economici gratuit de unitatile fiscale sau poate fi descarcat de pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, www.mfinante.ro. Nedepunerea situatiilor financiare se sanctioneaza cu amenda de la 300 la 1.000 lei, daca perioada de intirziere este cuprinsa intre 1 si 15 zile lucratoare, de la 1.000 la 3.000 lei, daca este cuprinsa intre 16 si 30 zile lucratoare si cu amenda de la 1.500 lei la 4.500 lei, daca perioada de intirziere depaseste 30 zile lucratoare. (D. G.)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.