Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
25 mai 2011 562 vizualizări
Prefectul Oprea merge la bai cu ministrul Igas

La sfirsitul acestei saptamini, de vineri pina duminica, la Baile Felix, va avea loc cea de-a patra reuniune a Asociatiei Nationale a Prefectilor si Subprefectilor. La evenimentul organizat de Prefectura Bihor va participa si prefectul Ion Oprea. In schimb, subprefectul Sorin Hornea va ramine acasa, in Vrancea, "de serviciu". Potrivit declaratiilor oferite de oficialii bihoreni, pina in prezent si-au confirmat participarea aproximativ 40 de reprezentanti ai prefecturilor din tara. La reuniune sint asteptati sa participe ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, secretari de stat din MAI, reprezentanti ai Secretariatului General al Guvernului si de la Agentia Nationala a Functionarilor Publici. Pe ordinea de zi a reuniunii se vor afla mai multe teme privind administratia publica locala, reforma din administratie. (I. C.)


Inca 150.000 lei pentru Centrul Maicanesti


Consiliul Judetean Vrancea va executa lucrari suplimentare la Centrul Scolar Maicanesti in valoare de 153.274 lei, fara TVA. Contractul a fost incredintat fara licitatie, deoarece este vorba de continuarea proiectului de consolidare, modernizare si dotare cu echipamente a centrului. Banii au ajuns la firmele asociate, Conbeta SRL Golesti, in calitate de lider al asociatiei, si SC Inspecon SRL Focsani. Potrivit anuntului publicat in SEAP, cele doua societati lucreaza cu subcontractori in cadrul proiectului, acestia fiind Grup Instal SRL si Grup Grind SRL. (M. B.)


Simbata deseurilor electrocasnice in Focsani


Gata cu rablele de prin gospodarii! La acest sfirsit de saptamina, in municipiul Focsani se va derula campania de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice de la populatie. Cei care vor sa scape de lucrurile care nu mai functioneaza sau care nu mai pot fi reparate, le pot scoate in fata blocului sau a casei, simbata. Apoi, sunati la dispeceratul CUP, 0237.621.338, pentru a transmite adresa de unde trebuie ridicate deseurile electrice. "Primaria municipiului Focsani, prin SC CUP Salubritate Focsani, le va colecta si le va transporta la punctul de colectare special amenajat pentru aceste tipuri de deseuri, situat pe str. Anghel Saligny, nr. 11. Programul de colectare va fi intre orele 9 "" 13", se arata intr-o adresa a Primariei. Oricind, deseurile electrice pot fi duse la centrul de colectare din strada Anghel Saligny nr. 11, dar cu transportul posesorilor. (I. CRETU)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.