Ultima oră

A vrut sa se arunce de la etajul doi cu fetita in brate

Ziarul de Vrancea
24 mai 2011 775 vizualizări
Femeia a facut scandal dupa ce a fost inchisa in casa de bunicii concubinului

O femeie de 41 ani din Biliesti a fost protagonista unui scandal de proportii ieri dupa-amiaza, pe strada Longinescu din Focsani. Dumitra Chiriac, care se afla impreuna cu fata ei intr-un bloc situat vis-a-vis de noul sediu al Politiei Municipiului Focsani, a iesit la geamul unui apartament de la etajul al doilea si a inceput sa ameninte ca se arunca de la etaj. Scandalul a atras atentia vecinilor care au chemat Politia speriati ca femeia s-ar putea arunca in gol cu copilul. "Femeia a iesit la geam, a smuls perdeaua, tabla si tipa. In momentul in care a iesit la geam am avut impresia ca fetita o sa cada. A stat la geam si a asteptat sa vina politia", a relatat un vecin. La fata locului au venit medicii de la ambulanta, dar si politistii care au reusit sa intre in apartamentul in care se aflau si proprietarii, doi batrini. Femeia le-a explicat politistilor ca a apelat la aceasta modalitate de protest dupa ce a fost inchisa in casa de catre proprietari. Vecinii spun ca Dumitra Chiriac ar fi fost tocmita pentru curatenie in casa dupa ce concubinul ei, nepotul batrinilor, ar fi sustras ceva bani din casa pentru jocuri mecanice. In cele din urma, oamenii legii au convins-o pe femeie sa mearga la spital insotita de copila. "Femeia locuia de doua zile in casa batrinilor si facea curatenie. Proprietarii primesc periodic persoane in gazda. Incidentul s-a terminat cu bine, femeia si copilul au ajuns la spital. Nici una dintre partile implicate nu a dorit sa faca plingere la politie", ne-a spus inspectorul Bogdan Toader, de la IPJ Vrancea. (R. MANOLACHE, D. CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.