Ultima oră

Frumoasele focsanence au pozat alaturi de mamele lor

Sorin Tudose
23 mai 2011 2194 vizualizări
Organizatorii preselectiei au vrut sa demonstreze ca frumusetea tinerelor din Focsani este mostenita de la mamele lor

Zeci de tinere impreuna cu mamele lor au fost fotografiate de un fotograf profesionist pentru preselectia "Generations of Beauty", care a avut loc ieri la centrul comercial Promenada Mall Focsani. Asadar, fetele cu virsta cuprinsa intre 14 si 21 de ani, cu minimum 1,72 m inaltime, care au vrut sa demonstreze ca frumusetea este ereditara, mostenita de la mame, s-au inscris in preselectie. Odata pregatite, fotograful din cadrul proiectului a incercat sa surprinda cit mai bine trasaturile frumusetii transmise din generatie in generatie. De remarcat faptul ca foarte multe dintre mame aratau "traznet", vorba trecatorilor.

In functie de inaltimea mamei, respectiv a fetei, una din cele doua era pusa sa stea pe niste scinduri astfel incit chipurile sa fie la acelasi nivel. Un moment inedit a avut loc cind o fata de liceu a venit la pozat cu mama si era mult mai inalta decit aceasta. Fotograful a fost nevoit sa o "inalte" pe mama in doua rinduri, iar in final el insusi s-a urcat pe scinduri pentru a fi "la inaltime". "Este un proiect prin care ne-am propus sa demonstram ca frumusetea este ereditara. Totodata, exista si un scop caritabil pentru ca toti banii ce se vor stringe in cadrul actiunii vor fi donati Fundatiei Renasterea. Despre focsanece pot spune ca nu degeaba se spune ca moldovencele sint cele mai frumoase fete din tara", ne-a spus un reprezentant al proiectului.

Agentia Face 2 Face Models, sustinuta de mai multi sponsori, a demarat la nivelul mai multor orase din tara acest proiect caritabil de arta fotografica conceput de o echipa de fotografi de moda dn Paris. La sfirsit se vor desemna cistigatoarele, care vor beneficia de o sedinta foto profesionala, dar si contracte de modeling. Fotografiile cele mai expresive realizate in cadrul turneului vor fi reunite intr-o expozitie cu licitatie.

Sint frumoase fetele focsanence? Dar mamele lor? (Sorin TUDOSE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739409 zile, 7 ore, 36 minute, 16 secunde
Cele mai reusita poza este prima si chear seamana mult
, acum 739409 zile, 7 ore, 36 minute, 16 secunde
Pardon cea mai reusita Sunt foarte frumoase
, acum 739409 zile, 7 ore, 36 minute, 16 secunde
... atunci... ma mut la Buzau fratilor daca la FOCSANI acestea sunt femeile frumoase
, acum 739409 zile, 7 ore, 36 minute, 16 secunde
papi pune-ne o poza cu tine frumosule!!sexosule tu nebunule
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.