Ultima oră

Vrincenii vor sa se incalzeasca ecologic

Sorin Tudose
20 mai 2011 751 vizualizări
Peste 150 de cereri de finantare au depus vrincenii pentru programul Casa Verde din vara trecuta si pina acum, potrivit unei informari a Agentiei pentru Protectia Mediului (APM).

La 1 iulie 2010 a fost lansata o noua sesiune de depunere a proiectelor ce vizeaza instalarea sistemelor de incalzire ce utilizeaza energie regenerabila, inclusiv inlocuirea ori completarea sistemelor clasice de incalzire. La nivelul judetului au fost deja aprobate dosare cu o valoare totala de 169.493 lei, primul dosar aprobat fiind pe 14 august anul trecut. Solicitantul a carui cerere de finantare a fost aprobata se prezinta la sediul agentiei judetene pentru protectia mediului pe raza caruia domiciliaza, pentru semnarea contractului de finantare nerambursabila, avind asupra sa actul de identitate, in original. Se considera renuntare la finantarea aprobata neprezentarea solicitantului pentru semnarea contractului de finantare nerambursabila in termen de 60 de zile de la comunicarea aprobarii dosarului de finantare, respectiv publicarea pe site-ul Administrarii Fondului de Mediu a listei dosarelor de finantare aprobate. Ghidul de finantare precum si alte informatii utile se gasesc pe www.afm.ro. Valoarea totala a dosarelor depuse de vrinceni este de 914.329 lei, asta insemnind mai mult de cinci ori decit valoarea dosarelor aprobate pina la aceasta ora. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739409 zile, 8 ore, 1 minut, 21 secunde
D nle Tudose in ce consta acest proiect si cine poate beneficia de el ca noi nu prea sintem informati
, acum 739409 zile, 8 ore, 1 minut, 21 secunde
Dar programul nu e facut pentru noi,muritorii de rand,ci pentru cei care lucreaza in primarii si pentru toate neamurile lor din comuna.Cum sa se faca propaganda ,vreti sa aflam si noi?Cand eu m-am citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.