Ultima oră

Ministiri

Ziarul de Vrancea
19 mai 2011 600 vizualizări
Batrina tilharita in casa

Un minor de 16 ani din Poiana Cristei este acuzat de tilharie si tentativa de viol, dupa ce a intrat peste o batrina in casa. Marti seara, politistii din Cotesti au fost sesizati de Anica T., de 75 de ani, ca a fost tilharita. Politistii au stabilit ca un pusti de 16 ani a intrat peste femeie, i-a luat un telefon mobil, un incarcator si 40 de lei. De asemenea, femeia a mai relatat faptul ca tinarul a incercat sa o batjocoreasca, dar nu a reusit. Suspectul a fost retinut pe baza de ordonanta pentru 24 ore si a fost prezentat Parchetului de pe linga Judecatoria Focsani cu propunere de arestare preventiva pentru 19 zile. (D. C.)


Urechesti: Au distrus o statie de microbuz


Doi barbati au fost trimisi in judecata de procurorii Parchetului de pe linga Judecatoria Focsani pentru furt calificat si distrugere. Ionut Puescu, de 25 de ani, din Pufesti, insotit de Mihai Cosmin Rusu, de 41 de ani, sint acuzati ca au distrus mai multe panouri dintr-o statie de microbuz. Primaria s-a constituit parte civila si cu valoarea pagubelor de peste 1700 lei. Dupa vandalizarea statiei, cei doi au intrat in casa Stelutei Vilcu, de unde au furat un cazan de cupru pentru tuica, in valoare de 2500 lei. Audiati de procurori, cei doi nu si-au recunsocut faptele. (G. S.)


BMW cu numere false gasit in trafic


Politistii vrinceni au identificat in trafic un autoturism BMW care circula cu numere false. Soferul, un tinar din municipiul Brasov, nu a putut oferi prea multe date despre situatia masinii. Politistii de la rutier l-au oprit pe Daniel Adrian S., de 27 ani, din municipiul Brasov, in timp ce conducea un BMW inmatriculat in Germania. Barbatul nu a avea asupra sa documentele de identificare ale masinii. Ulterior, in urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca autoturismul era neinmatriculat si circula cu numere false. Oamenii legii incearca sa afle daca masina era furata. Tinarul va fi cercetat penal in stare de libertate. Politistii au avut de solutionat si un accident rutier produs marti seara, la Adjudul Vechi. Ion S., 71 ani, aflat pe un moped, a lovit o fata de 11 ani care mergea pe marginea drumului. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.