Ultima oră

Refacerea parcului din Piata Unirii ar trebui sa dureze pina in 2012

Sorin Tudose
18 mai 2011 632 vizualizări
Intr-un raport privind calitatea aerului se specifica necesitatea refacerii parcului, dar are ca termen de finalizare anul ce vine

Intr-un raport prezentat la Consiliul Judetean Vrancea au fost stabilite mai multe masuri pentru ca pe viitor cetatenii din aglomerarea Focsani-Odobesti-Suraia sa poata respira un aer mai curat. Pentru limitarea emisiilor datorate surselor fixe s-a propus modernizarea cazanului CAF3 50 Gcal/h apartinind SC ENET SA, cu termen de finalizare pina in 2012. In ceea ce priveste traficul rutier, s-a propus restrictionarea acestuia in anumite zone la sfirsit de saptamina, dar si o zi in care circulatia sa fie oprita complet, ceea ce este greu de crezut ca se poate aplica. Pe 22 septembrie, sub sloganul "o zi in orasul meu fara masini" se va marca simbolic data. Tot la aceasta categorie s-a mai propus repararea strazilor, vehicule noi pentru transportul public si semaforizarea intersectiilor in functie de evolutia circulatiei. Indepartarea in timp util a materialului antiderapant folosit pentru tratarea carosabilului in timpul iernii este o alta masura prin care se urmareste reducerea pulberilor aflate in suspensie. La Suraia s-a propus amenajarea de spatii verzi, dar si plantari de arbori. Trecerea de la energia clasica la energiile alternative reprezinta, de asemenea, o masura pentru imbunatatirea calitatii mediului. Interesant este ca in raport se mai doreste si reamenajarea Parcului din Piata Unirii cu termen de finalizare in"¦2012! Cum Piata de beton nu da semne a fi gata prea curind, cu siguranta vor trece ani buni pina se va reface spatiul verde din centrul istoric. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.