Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
17 mai 2011 470 vizualizări
Nereju: Bebelus de un an cu trupul ars

Un copilas de numai un an a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean dupa ce a rasturnat pe el oala cu ciorba oparita. Copilul a fost internat duminica seara cu "arsuri de gradul II-III prin lichid fierbinte pe aproximativ 50-60% din suprafata corporala". Pentru ca starea era grava, medicii au decis sa il transfere la Spitalul de Copii "G. Alexandrescu" din Capitala. Totul s-a produs pe fondul neglijentei parintilor. (R. M.)


Vinatori: Si-a taiat fata cu flexul


Un barbat de 48 ani din comuna Vinator, a ajuns ieri in stare foarte grava la Spital dupa ce s-a taiat cu flexul pe fata. In timp ce incerca sa taie o creanga de copac aflat in curtea casei, barbatul a scapat dispozitivul de sub control si putin mai avea sa ii ia si viata. Familia a chemat Ambulanta. Pentru ca avea taieturi pe fata, mandibula si git, acesta a fost operat de urgenta si este la terapie intensiva. (R. M.)


Alegerile de la Tulnici fac victime pe sosea


O femeie a fost ranita grav in urma unui accident rutier produs duminica, la Tulnici. Ionica C., 33 ani, din localitate, conducind un Opel, din cauza neatentiei, a acrosat-o pe Mariuta B., 62 ani, din Vrincioaia, care se afla pe marginea drumului. Un alt accident a avut loc la Dumbraveni. George S., 49 ani, din Rimnicu-Sarat, a lovit usor o batrina de 82 de ani. La Marasesti, Ionel C., 31 ani, din localitate, aflat pe un moped, s-a dezechilibrat si a cazut. Tinarul a fost neatent si va trebui acum sa stea in spital. Politistii au intocmit la finalul saptaminii si un dosar penal pentru ca Marian Plescan, 26 ani, din Pufesti, a condus fara permis. (D. C.)


La instanta pentru doi molizi


Procurorii au finalizat cu trimitere in judecata doua cauze privind taierea ilegala urmata de furtul de lemne. Stefan Albu, de 37 de ani, din Nereju, este acuzat ca anul trecut a taiat din padurea obstii un molid pe care facut lemn de foc. Valoarea prejudiciului se ridica, conform organelor silvice, la 580 lei. Aceeasi valoare a fost identificata pentru un alt molid doborit in mod ilegal si de Stoian Cimpoiesu, de 62 de ani, tot la Nereju. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.