Ultima oră

Se fura sau nu se fura la cintar in Piata Moldovei

Sorin Tudose
16 mai 2011 903 vizualizări
Un cetatean spune ca da, insa cei de la Protectia Consumatorilor il contrazic

Laurentiu Nitu, un focsanean in virsta de 49 de ani, este suparat pe cei de la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor pentru ca nu dau dovada de reactie rapida. Barbatul spune ca a cumparat joi din Piata Moldovei circa 1,700 kilograme de legume pe care le-a cintarit apoi la cintarul de control, unde greutatea ar fi fost de doar 1,340 kilograme. Revoltat, cetateanul a mers la Administratia Pietelor, unde spune ca nu a gasit pe nimeni, dupa care a plecat sa reclame situatia la Protectia Consumatorilor. "M-a revoltat faptul ca inspectorii s-au miscat foarte greu in a-mi rezolva problema. Intr-un final, au mers cu mine la piata au vazut ca am dreptate, mi-au spus ca eu pot pleca acasa, iar pe vinzator l-au luat la sediul lor", ne-a relatat Laurentiu Nitu. Vrind sa vada care este masura luata de institutia de control, urmatoarea zi barbatul si-a rugat un un prieten sa cumpere de la acelasi vinzator citeva legume. "Ce atitudine sa mai ai in acest oras? Vinzatorul facea aceeasi neregula ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat. Cui sa te mai adresezi cind eu credeam ca i se va interzice macar citeva zile sa isi mai vinda marfa, iar el isi vede nestingherit de treaba cu aceeasi problema", mai spune cetateanul. La rindul lor, cei de la Protectia Consumatorilor neaga ca ar fi fost cintarul defect. "Intr-adevar, cetateanul a venit la institutie pentru a ne solicita sprijinul, am fost pe teren, dar nu s-a constatat ceea ce ni s-a spus. Cintarul a fost verificat si era bun. Daca petentul este nemultumit in continuare sa vina din nou luni la sediul nostru si voi merge cu el in piata", declara Mirela Bizna, sefa de la CJPC. (Sorin TUDOSE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739409 zile, 6 ore, 32 minute, 23 secunde
PE cine sa prinda Mirela in piata furaND CAND EA ESTE varza CU FRUNZE cu tot manageamaentul ei si toti comisarii ei..!! SIKTIR NESIMTITILOR !!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.