Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
16 mai 2011 657 vizualizări
Hoti de lux pe doua roti

Zeci de biciclete si motociclete au incaput pe mina a doi indivizi cu state vechi in ale hotiei. Ion Tinase, de 42 de ani din Vidra, a fost trimis in judecata dupa ce procurorii au reusit sa-i dovedeasca nu mai putin de 45 de fapte comise in special in municipiul Focsani. Potrivit Parchetului, acesta a creat un prejudiciu de 128.000 lei si aproape 13.000 euro din care s-a recuperat o mica parte. Cel de-al doilea, Mihnea Oncioiu, din Rastoaca, a sustras nu mai putin de 19 biciclete, in valoare de peste 10.000 lei. Individul fusese eliberat de citeva saptamini. Ambii sint arestati in cauza si urmeaza sa raspunda in fata instantei pentru faptele lor. (G. S. )


26 de lei si un viol


Un tinar de 31 de ani va fi judecat dupa ce a siluit o batrina in noaptea de Florii. Conform anchetatorilor, Nelu Andries din Vrincioaia, baut fiind, a patruns in casa femeii despre care stia ca locuieste singura. Barbatul a amenintat-o pe batrina care ii oferise deja toti banii din casa, respectiv 26 de lei. Nu a fost insa de ajuns, intrucit barbatul avea si alte ginduri. A doua zi femeia a reclamat violul la Politie. Judecatorii au decis ca Nelu Andries prezinta pericol social si au dat curs mandatului de 29 de zile de inchisoare propus de procurori. Recidivist fiind, Andries va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de tilharie si viol si risca sa stea inchis pina la zece ani. (G. S.)


Week-end aglomerat la spital


O femeie de 70 ani din Vidra a incercat sa se sinucida pe fondul unor probleme de sanatate. Scapata de sub supravegherea familiei, femeia a baut clor in incercarea de a-si curma suferinta. La spital, medicii au aflat ca aceasta sufera de hepatita cronica si depresie severa. Pacienta este ingrijita in sectia de boli interne. Si un baietel de 7 ani din Urechesti a ajuns la spital dupa ce a dat peste o oala cu apa incalzita. Copilul a suferit arsuri la un picior. Tot la Spitalul Judetean a ajuns si un adolescent de 16 ani din Focsani care a fumat "droguri" legale pina i s-a facut rau. Dupa ce a fost consultat la UPU, baiatul a fost trimis la psihiatrie, pentru un consult. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.