Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
14 mai 2011 602 vizualizări
Andreiasu: Sibarex in flacari

Pompierii din Focsani au mers joi seara in satul Budeni, comuna Andreiasu de Jos dupa ce la firma de constructii Sibarex, a izbucnit un incendiu. Au ars izolatia termica a unei baraci metalice, scule si unelte folosite in constructii, dar si haine. Din primele verificari se pare ca "incendiul a fost provocat de efectul termic produs de mijloc de incalzire nesupravegheat (soba fara acumulare de caldura)". (R. M.)


Fier vechi adunat de la sateni, confiscat de politisti


Un barbat din comuna Slobozia Bradului a fost amendat de politistii braileni dupa ce a fost prins in neregula cu 200 kg de fier vechi. Politistii au desfasurat o razie pe linia combaterii actelor de comert ilegal, ocazie cu care au depistat un tinar de 22 de ani, din Slobozia Bradului, care se deplasa cu autoutilitara si colecta de la localnici fier vechi. Politistii au gasit 200 kg deseuri feroase de 150 de lei, pentru care soferul nu a putut prezenta documente de provenienta. Cantitatea de fier a fost confiscata. Tinarul s-a ales si cu o amenda de 1.000 de lei. (D. C.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.