Ultima oră

Pentru o bucata de pamint, a pus ciinele sa-i muste vecinul

Ziarul de Vrancea
14 mai 2011 586 vizualizări
Un barbat din Vintileasca acuza un consatean ca a asmutit ciinele pe el u conflictul celor doi porneste de la o palma de pamint

Un barbat din Vintileasca sustine ca a fost muscat de ciinele unui consatean care a dorit sa se razbune pentru ca-l tiraste prin instante. Ionel Rusu, 41 ani, a depus o plingere la Politia din comuna prin care arata ca in februarie a facut cunostinta cu coltii ciinelui lui Gheorghe Braescu. "Pe 23 februarie, anul asta, ma aflam impreuna cu Gigi Maxim pe strada, in centrul comunei. M-am intilnit cu Gheorghe Braescu, care era insotit de doi ciini, dintre care unul era mai mare, un ciobanesc. M-a intrebat cit am de gind sa ii mai tirasc femeia prin procese apoi a asmutit animalul asupra mea si m-a muscat", a declarat Rusu. Pentru a convinge autoritatile despre acest incident, a mers la medicul legist care a confirmat ca ranile pot fi de la muscatura de ciine. "Acesta prezinta leziuni de natura traumatica, leziuni ce s-au putut produce prin apucare-comprimare cu un corp dur cu virfuri ascutite - muscare de ciine - si pot data din data de 23 februarie. Din punct de vedere medico-legal necesita 4-5 zile de ingrijiri medicale pentru vindecare", se arata in raportul medico-legal semnat de doctorul Silviu Lucasievici. Conflictul porneste de la o suprafata de pamint pentru care se judeca Ionel Rusu cu Ionel si Ioana Butnaru. "Din ianuarie 2009 ne-am judecat si Braescu m-a mai amenintat, insa niciodata nu s-a intimplat sa faca ceva. Am depus plingere la Parchet si apoi m-au chemat la politie, la Gugesti, unde au zis sa aduc cel putin trei martori. Eu de unde sa ii scot, daca nu mai era nimeni pe strada? Nu am depus plingere la Vintileasca pentru ca seful de post este mina in mina cu Braescu. Nu ma asculta pe mine", mai acuza Rusu. Politistii au demarat o ancheta. (G. SAVA, D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.