Ultima oră

Pe timp de criza, hotii fura orice si de oriunde

Ziarul de Vrancea
13 mai 2011 814 vizualizări
Zeci de furturi comise in ultima vreme au fost finalizate ieri cu arestari u hotii si-au insusit tot felul de bunuri

Politistii au solutionat mai multe furturi comise in comuna Cirligele, de la inceputul acestui an. Valentin Bari, 25 ani, din Bontesti, a dat lovitura dupa lovitura, dar in cele din urma a fost prins. In aceasta luna, necunoscuti au patruns in locuinta lui Sergiu D., din Cirligele, de unde au luat un cazan din cupru si un atomizor. La cercetari s-a stabilit ca barbatul a mai comis alte cinci furturi. Prejudiciul a fost de 11.000 euro si 7.200 lei, recuperat peste jumatate. Barbatul a fost prezentat la Judecatoria Focsani cu propunere de arestare preventiva. Alti doi indivizi au fost adusi in fata instantei dupa ce politistii au facut perchezitii domiciliare si au probat mai multe furturi comise in perioada iunie 2010-mai 2011. Robert-Alexandru Budac, de 19 ani, Vasile M., de 17 ani, din Focsani, sint autorii a noua furturi. Acestia au furat din societati comerciale si boxe bunuri de 70.000 lei. Printre capturi se numara obiecte din inox si fier, pe care autorii le-au dus la fier vechi, conform prim procurorului Luminita Dogaru de la Parchetul Focsani. împotriva suspectilor s-a luat masura retinerii pentru 24 de ore. Magistratii sectiei penale a Judecatoriei Focsani au deliberat si in cazul a doi buzoieni care au furat vin si tuica de 5.000 lei de la un localnic din Dumbraveni. Dorin Cucos, 35 de ani, si Cristian Zurzanus, 32 de ani, au fost prezentati la instanta cu propunerea de arestare preventiva. Cei doi, cu un bogat "palmares" de infractiuni si cu mai multe condamnari la activ, au venit in Vrancea pentru a-si cauta victime. Ambii au primit mandat de arestare pentru 29 de zile. (D. C., G. S.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.