Ultima oră

Cum sa pierzi 50 de lei din cauza vintului care bate prea tare

Sorin Tudose
11 mai 2011 1173 vizualizări
Vrinceanul care reclamase la jumatatea lunii trecute ca i-au fost retinuti 50 de lei de o statie Peco automatizata fara sa puna nici o picatura de combustibil in rezervor si-a rezolvat in cele din urma problema

Acesta facuse mai intii reclamatie la Bucuresti, la firma care detine statia de benzinarie si ulterior s-a adresat Protectiei Consumatorilor pentru ca raspunsul reprezentantilor firmei din capitala a fost ca vintul a fost "vinovat" de incident. "Cetateanul a introdus o bancnota de 50 de lei in cititor, dar aceasta nu a fost recunoscuta de prima data fiind scoasa afara, moment in care a fost luata de vint. Oricum, cei care administreaza benzinaria au si camere de filmat si au trimis inregistrarea clientului pentru a atesta ceea ce sustineau. Se vede destul de clar pe film ca banii sint luati de vint care batea foarte puternic", a declarat Mirela Bizna, sefa de la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC). Cu toate ca filmul este edificator, barbatul a apelat la cei de la OPC pentru ca nu reusise sa-l vada. "Cei de la Bucuresti au trimis initial un mail cu filmul dupa care au trimis si un CD cu inregistrarea. Filmul nu putea fi vizualizat decit cu un anume program de rulare, care a fost si el pus pe CD. Firma a fost de buna credinta pentru ca a trimis si secventa cind banii sint luati de vint, cit si inregistrarea completa de circa 90 de minute", a mai precizat Bizna. Barbatul bagase bancnota in cititor, moment in care a intors putin capul, iar banii au disparut. In cele din urma, pagubitul a recunoscut ca din neatentie a pierdut cei 50 de lei. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.