Ultima oră

Infopol

Ziarul de Vrancea
10 mai 2011 615 vizualizări
Mini Stiri

Negrilesti: A baut clor si a murit la spital


Un batrin a murit la citeva zile dupa ce a baut clor. Toader D., 67 ani, s-a zbatut intre viata si moarte mai bine de doua saptamini, in spital, dupa ce a incercat sa se sinucida. Barbatul a decedat pe 7 mai. Politistii spun ca barbatul a mai avut tentative de suicid. (D. C.)


Focsani: Prins de trei ori beat la volan


Procurorii vrinceni au trimis in judecata un sofer impatimit insa nu de arta condusului, ci de cea a bautului. Sorin Mirel Daraban a fost oprit prima data pe 23 noiembrie 2010 avind o imbibatie alcoolica de 2,05 grame la mie. Pe 14 decembrie, pilota avind "la bord" 1,9 grame la mie. Chiar daca avea permisul suspendat, Daraban a urcat iarasi la volan si a fost depistat si pe 11 ianuarie, tot baut, dupa ce a lovit doua vehicule parcate. Barbatul a motivat ca nu stia ca are permisul suspendat. Un sofer din judetul Bacau va fi cercetat penal dupa ce a baut mai multe paharele si s-a urcat la volan. Omul a fost depistat duminica la Adjud, la volanul unui VW. (D. C.)


Vulturu: 1.000 kg mase plastice facute scrum


Un barbat din comuna Vulturu le-a solicitat duminica seara ajutorul pompierilor dupa ce magazia din curte a luat foc. în urma incendiului au ars 1.000 kg mase plastice si lemn depozitate in magazie. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de focul deschis folosit in spatii inchise. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.