Ultima oră

Comisarii OPC, injurati de un patron recalcitrant

Sorin Tudose
10 mai 2011 1413 vizualizări
Trei comisari de la Protectia Consumatorilor, printre care si sefa institutiei, au fost agresati verbal de patronul unui magazin din Focsani.

Potrivit conducerii, comisarii desfasurau un control tematic la unitatile de alimentatie publica iar inspectoarele Geta Topa si Gratiela Vasiliu au avut ghinionul sa dea chiar la un magazin din centrul orasului peste un administrator recalcitrant. Ajunse la fata locului acestea au constatat nereguli si l-au luat intrebari pe patron, care a inceput sa le vorbeasca urit. "M-au sunat comisarii mei si m-am dus imediat. Pe drum m-am intilnit si cu un echipaj de politie si le-am spus sa intervina daca va fi nevoie. Intr-adevar, administratorul ne-a agresat verbal, ne-a vorbit foarte urit si a incitat si clientii impotriva noastra. Vreo doi barbati care consumasera alcool s-au ridicat de la masa venind spre noi pentru ca le-am fi stricat voia buna, dar s-au potolit pina la urma", a declarat comisarul sef Mirela Bizna precizind ca nu poate reproduce injuriile. Aceasta spune ca se intimpla frecvent ca tocmai cei care sint descoperiti cu multe abateri sa fie cei mai recalcitranti. Intrebata de ce nu a venit sa aplaneze scandalul unul din reprezentantii de gen masculin ai OPC-ului aceasta spune ca functia de director trebuie asumata "si la bine si la greu". "Din moment ce eu sint sefa institutiei mi s-a parut normal sa ma duc eu. Daca ma bucur de privilegii am si responsabilitati mari. Oricum, nu degeaba mi se spune «Doamna de Fier»", a insistat sefa de la CJPC, care insa a evitat sa dea numele agentului comercial prins in offside. In plus, nu a fost facuta nici plingere la politie, dar patronul a fost sanctionat cu o 1.000 de lei pentru ca nu respecta drepturile consumatorilor. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739408 zile, 20 ore, 23 minute, 45 secunde
AU vazut si comisarele lu peste prajit cum este sa-ti umple cineva frigiderul cu haleala moca ,nu la binele facut ci la raul care il puteai face! Omul avea dreptate ca dupa filmul evenimentelor cred citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.