Ultima oră

Mini-stiri

Ziarul de Vrancea
9 mai 2011 810 vizualizări
Gasit mort in gradina

Un barbat din comuna Ploscuteni a fost gasit mort simbata pe un teren agricol din localitate. Politistii au fost sesizati despre faptul ca Ferdinant D., 68 ani, din localitate, a fost gasit decedat intr-o gradina. Oamenii legii spun ca barbatul era cunoscut ca si consumator de bauturi alcoolice. Cauza mortii va fi stabilita dupa necropsie. (D. C.)


Ovidiu Gheorghe Sararu- un nou dosar penal


Gheorghe Ovidiu Sararu, unul dintre fiii fostului edil de la Mera, a fost trimis in judecata intr-un nou dosar. In virsta de 26 de ani, Sararu este acuzat de procurorii vrinceni ca, pe 6 iunie 2010, a condus cu permisul suspendat, documentrul de sofer fiindu-i suspendat ca urmare a unei decizii a instantei. Sararu a fost oprit la volanul autoturismului propriu, in timp ce se deplasa de la Reghiu la Odobesti. In prezent, Sararu jr. este arestat, fiind condamnat alaturi de fratele sau la doi ani de inchisoare pentru ultraj. (G. S.)


Judecat pentru omor deosebit de grav


Valentin Stefan, tinarul pancean judecat pentru ca ar fi ucis-o pe asistenta Silvia Chirila in cabinetul de radiologie dentara din Focsani, ramine dupa gratii. Saptamina trecuta, instanta a judecat cauza pe fond, luindu-se in discutie si masura arestarii preventive. Stefan s-a declarat nevinovat si a cerut inlocuirea masurii arestarii cu o alta. Tinarul a fost arestat la citeva zile dupa ce asistenta murise in urma celor doua plagi injunghiate. Acesta se afla in Penitenciar. (G. S.)

Tentative de suicid

O fata de 15 ani din Movilita a ajuns la Spitalul Judetean din Focsani dupa ce a vrut sa se sinucida cu medicamente. Copila a inghitit 35 de comprimate pentru anxietate si schizofrenie gasite prin casa. Fata a fost internata in sectia de interne pentru tratament. Si un barbat de 66 ani din Adjud a avut nevoie de ajutor medical dupa ce a baut hipoclorit. Omul a fost internat in sectia de gastroenterologie. (R. M.)


"Mascatii" au intrat peste hotii de fier vechi


Politistii de la Detasamentul Politiei pentru Interventie Rapida au efectuat simbata dimineata sase perchezitii domiciliare la Rastoaca pentru identificarea unor persoane acuzate ca au distrus Statia de Pompare a Apei de la Milcovul. Cu aceasta ocazie au fost ridicate mai multe obiecte folosite la taierea materialelor feroase si neferoase. In urma verificarilor desfasurate de politisti s-a stabilit ca Marius-Marian B., 18 ani, Vasile N., 47 ani, Marinica M, 34 ani si Cristian B., 25 ani, toti din comuna Rastoaca, in perioada martie-aprilie 2011 au sustras trei motoare electrice de la Statia de pompare a apei de la Milcovul. Motoarele au fost taiate si valorificate la un centru de colectare materiale feroase de pe raza municipiului Focsani, sistemul de alimentare cu apa fiind compromis. Cei patru barbati sint cercetati in stare de libertate sub aspectul savirsirii infractiunii de furt calificat. (Dan CHIRIAC)


8 mai 2011


Ambulanta are nevoie de 400.000 lei pentru uniforme


Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Vrancea nu dispune de banii necesari pentru achizitionarea noilor echipamente in culorile orange si bleumarin. Acestea ar trebuie sa fie cumparate pina la 30 iunie, pentru ca toti angajatii ambulantelor din tara vor avea tinute in aceeasi culoare, suma necesara fiind 400.000 de lei. "Am facut toate demersurile necesare pentru obtinerea finantarii pina la 30 iunie deoarece, conform ordinului, trebuie sa achizitionam un nou echipament salariatilor. Din cauza scaderii bugetare nu avem fonduri proprii pentru a achizitiona aceste echipamente si ne straduim sa gasim solutii", spune dr. Cristian Onia, managerul Ambulantei. Cadrele medicale vor avea noi tinute de lucru dupa ce Ministerul Sanatatii a emis un ordin care stabileste regulamentul pentru compunerea si portul echipamentului individual de protectie de mare vizibilitate al personalului de interventie din cadrul serviciilor de ambulanta. Cadrele vor avea doua uniforme, cea de vara - compusa din sapca, tricou sau camasa, vesta, pantaloni si pantofi -, si cea de iarna, compusa din camasa, jacheta sau haina matlasata, pantaloni matlasati si bocanci. (Raluca MANOLACHE)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739409 zile, 11 ore, 32 minute, 9 secunde
Astazi de ziua ta de nastere, noi iti dorim multa, multa sanatate, cit mai multe bucurii, sa treci mai usor peste aceste necazuri. Fii tare ca intr-o buna zi Cel de Sus va face lumina in acest caz si citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.