Ultima oră

POLITICA:Ce coace USL în laboratoarele sale: greva parlamentară, demisii în bloc si un miting urias

Ziarul de Vrancea
7 mai 2011 440 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, avansează ideea că USL ar putea boicota actuala putere prin grevă parlamentară si prin demisii succesive din functiile alese.

"Era o variantă pe care au discutat presedintii celor trei partide, Crin Antonescu, Victor Ponta si Daniel Constantin, a si prezentat-o Crin Antonescu - un fel de grevă parlamentară. Eu as merge mai departe: o demisie succesivă din Parlament si poate chiar din tot ce inseamnă administratie locală. Sunt colegi care spun «da, si nu-i interesează, o să facă alegeri pentru locurile alea». E in regulă, si nu participăm la alegeri, boicotăm. Dacă boicotăm si alegerile parlamentare partiale, si cele locale partiale si nici atunci nu reusim să mobilizăm populatia, nici atunci nu se trezeste UE...", a expus vineri seară, la Antena 3, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, citat de NewsIn.

El a subliniat că o astfel de variantă nu presupune si boicotarea alegerilor parlamentare generale, ci doar a celor partiale. Dragnea a mai spus că Uniunea Social-Liberală ia in calcul si solutia "iesitului in stradă" ca formă de protest impotriva actualei puteri.

"Ne gandim serios cum putem depăsi cea mai importantă piedică, care ne-a creat mari probleme la mitingul precedent. Puterea a blocat toate contractele pe care le făcuseră si sindicatele in judete cu transportatorii. I-a amenintat si au renuntat la contract. Cea mai mare problemă in a organiza un miting foarte mare este cum ii aduci la Bucuresti. Si ne gandim la chestiile astea", a afirmat Dragnea, precizand că se referă la posibilitatea organizării unui "miting urias asumat politic transparent de cele trei partide" din USL. El a mai spus că in perioada următoare, la nivelul USL, se va constitui un "grup de reactie rapidă la tot ce intamplă in Romania", un "grup de comunicatori specializati". El a adăugat că, la propunerea lui Adrian Năstase, se pregăteste si un grup la nivelul USL "care să creeze, să lanseze teme de dezbatere publică serioase in Romania, la nivelul Uniunii".


Sursa:www.realitatea.net



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.