Ultima oră

POLITICA: Dan Diaconescu, invitat special la CEx al UNPR: Pentru un fost puscarias este o onoare sa fiu invitat-VIDEO

Ziarul de Vrancea
7 mai 2011 484 vizualizări
La Palatul Parlamentului a inceput, sambata, Comitetul Executiv National al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), relateaza Agerpres.

La sedinta participa cei trei lideri ai partidului, Gabriel Oprea, Marian Sarbu si Cristian Diaconescu, cei 17 vicepresedinti, presedintii de organizatii judetene si de sector, sefii de departamente, secretarii executivi.


Printre temele aflate pe agenda reuniunii se afla bilantul la un an de la infiintarea partidului, pregatirea alegerilor din 2012 si pozitia partidului in actuala Coalitie Guvernamentala.


Invitati speciali la sedinta Comitetului Executiv National sunt Dan Diaconescu si fostul social-democrat, Constantin Simirad, presedintele CJ Iasi.


"Pentru un fost puscarias este o onoare sa fiu invitat alaturi de acesti distinsi politicieni", a declarat Diaconescu, referindu-se la arestarea sa din 2010.


Comitetul Executiv National al UNPR a inceput cu intonarea imnului de stat, dupa care a avut loc un moment de reculegere in memoria militarului mort in Afganistan, Constantin Laurentiu Lixandru.


\'\'Vreau sa stiti ca militarii romani sunt in teatrul de operatii din Afganistan fiindca isi iubesc tara, sunt curajosi, lupta pentru demnitatea acestui neam si pentru linistea copiilor nostri, impotriva terorismului international\'\', a subliniat presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea.


de D.G. HotNews.ro



Dan Diaconescu, la CEx al UNPR: Am venit să mă asigur că pensia tatălui meu nu va scădea


Comitetul Executiv NaÃional al UNPR s-a reunit sambătă, la Palatul Parlamentului, pentru a marca un an de la infiintarea formatiunii, la lucrări participand si Dan Diaconescu, precum si presedintele CJ Iasi, Constantin Simirad. "Am venit aici să mă asigur că pensia tatălui meu nu va fi micsorată", a spus Dan Diaconescu.


Invitatul surpiză la bilantul UNPR a fost Dan Diaconescu care a declarat că vrea să aibă o relatie bună cu toate partidele.




"Ca viitor presedinte al Romaniei incerc incă de pe acum să am relatii foarte bune cu toate partidele. S-a petrecut a opta minune la Caracal, americanii au raspuns si Ministerul Apărării si Oprea au hotărat să facă acest lucru si să-l facă fericit pe tatăl meu", a declarat Dan Diaconescu.


în debutul lucrărilor, după intonarea imnului national, presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, si-a indemnat colegii să tină un moment de reculegere pentru militarul roman decedat joi in Afganistan, Constantin-Laurentiu Lixandru.


"Vreau să stiti că militarii romani sunt in teatrul de operatii din Afganistan fiindcă isi iubesc tara, sunt curajosi, luptă pentru demnitatea acestui neam si pentru linistea copiilor nostri impotriva terorismului international", a spus Oprea.


La reuniune participă peste 100 de membri ai partidului, printre care cei 17 vicepresedinti, presedintii de organizatii judetene si de sector, sefii de departamente, secretarii executivi, precum si invitatii Dan Diaconescu si Constantin Simirad.


La Comitetul Executiv al UNPR a venit si Dan Diaconescu. El a declarat că a venit "să mă asigur că pensia tatălui meu nu va fi micsorată" si că Partidul Poporului nu poate face aliante cu niciun partid. Reactia patronului OTV vine după ce in urmă cu cateva zile pe bloguri au apărut informatii conform cărora Dan Diaconescu s-ar putea alia cu UNPR.


Senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu lansa pe blog intrebarea "PP si UNPR fuzionează?". "Se pare că Partidul Poporului nu a fost impiedicat să se inscrie la Tribunal fără un motiv precis. Si, in ciuda declaratiilor lui Dan Diaconescu că nu si-a făcut o formatiune politică pentru a o atarna de coada lui Băsescu, s-ar alia acum cu un UNPR năsit chiar de... Ati ghicit! Traian Băsescu. Am intrebat mai multi fruntasi UNPR, că de la PP nu cunosc, dacă e ceva adevărat. Citez din Eugen Nicolicea: "E foarte posibil!". Voi ce ziceti?", isi indeamnă Vasilescu cititorii blogului să participe la dezbaterea acestui subiect.



Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.