Ultima oră

Garda de Mediu, cu ochii pe poluatorii muntilor

Sorin Tudose
22 apr 2011 729 vizualizări
Vrincenii care aleg sa petreaca sarbatorile pascale in zonele montane ale judetului vor fi verificati de comisarii Garzii de Mediu pentru ca de fiecare data cind se termina distractia in zonele de agrement ramin in zona munti de deseuri.

Comisarii se vor asigura ca petrecaretii nu vor mai arunca ambalajele pe unde li se nazare, existind posibilitatea ca oamenii sa fie amendati daca nu respecta normele de protectie a mediului. "Ca in fiecare an, in zilele de Paste si de 1 Mai localitati precum Soveja, Tulnici, Lepsa si Gresu vor avea o afluenta mare de turisti. Pentru zonele «fierbinti» si pentru cele traditionale de picnic din jurul municipiului Focsani, institutia noastra va organiza echipe de comisari care vor urmari si verifica asigurarea mijloacelor materiale de salubrizare si functionarea operativa a serviciilor cit si respectarea unor reguli elementare de protectie a mediului de catre cei care au iesit din case sa se bucure de natura", transmite Aurel Cristian, seful institutiei. Indiferent de numarul controalelor pe care il fac cei de la Garda de Mediu, an de an mediul inconjurator are de suferit de pe urma actiunilor oamenilor. Dar, in multe spatii si cosurile de gunoi sint rare sau inexistente, la fel ca si toaletele publice. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739408 zile, 19 ore, 18 minute, 11 secunde
Dupa ciordela va duceti dragi si scumpi spagari ai societatii care numai protejata de voi nu e ! Aveti grija sa va luati si greata cu voi.
, acum 739408 zile, 19 ore, 18 minute, 11 secunde
cei mai mari spagari sunt de la agentia de protectie a mediului , pt ca sa imi aprobe o autorizatie de mediu am dat ,,,,,,,, multi , multi
, acum 739408 zile, 19 ore, 18 minute, 11 secunde
GARDA DE MEDIU habar nu are ca activitatea din parcarea pietei si de pe strada blocata cu mese pe ntru vanzarea zarzavaturilor de catre bisnitari se face ABUZIV,ILEGAL,FRAUDULOS,PENAL,CRIMINAL cu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.