Ultima oră

Tinara gasita pe cimp la Timboiesti era bibliotecara in Bucuresti

Ziarul de Vrancea
22 apr 2011 2008 vizualizări
Tatal fetei a fost cel ce a recunoscut-o pe Laura Nechifor la morga, dupa ce politistii au gasit numele sau pe un site web u tinara avea probleme de natura psihica si uneori ratacea prin lume u fata a terminat Facultatea de Litere si lucra la Biblioteca Universitatii Politehnice din Bucuresti

Politistii vrinceni au reusit sa stabileasca identitatea tinerei gasita moarta pe un cimp dintre comunele Timboiesti si Obrejita. Aceasta este Laura Nechifor, 36 de ani, din Focsani. Identitatea fetei a fost stabilita dupa ce tatal sau a venit la morga. Tatal fetei stia ca aceasta este plecata la Bucuresti, unde avea serviciu, motiv pentru care nu s-a ingrijorat prea tare. Ultima data fata a fost acasa in urma cu zece zile. Singurul parinte al fetei a confirmat politistilor ca persoana decedata este copila sa. Distrus de cele intimplate, tatal Laurei nu a putut spune nimic, fiind ajutat de politisti sa-si revina, mai ales ca si sotia sa a murit recent. "Fata era cunoscuta cu probleme psihice si a mai plecat de acasa de mai multe ori. De fiecare data revenea dupa o anumita perioada. Acum nu s-a mai intimplat la fel. Tinara a terminat Facultatea de Litere si lucra in Bucuresti, la o biblioteca. Venea ocazional acasa, unde statea doar tatal sau, dupa ce mama i-a murit in urma cu 5-6 ani. Locuia cu chirie in Capitala, dar tatal nu cunoaste adresa exacta. Boala o are de peste zece ani, dar se pare ca era sub control. Din cauza bolii, tinara vorbea de multe ori singura si avea probleme de comunicare", ne-a spus comisarul Daniel Popescu, seful Compartimentului de Urmariri din cadrul Politiei.


S-a facut legatura cu un caz mai vechi


Politistii vrinceni au stabilit identitatea fetei plecind de la un bilet aflat in haina tinerei. "Am gasit pe acel bilet un site web pe care l-am accesat si am gasit numele fetei. Ne-am adus aminte ca in urma cu o luna si ceva tatal sau a reclamat disparitia fetei la politie. Am localizat-o la Bucuresti, iar pe 11-12 aprilie tinara s-a intors acasa. Am facut legatura si l-am chemat pe tatal sau sa o identifice la morga. Parintele ne-a spus ca fata nu a mers niciodata cu microbuzul ci intotdeauna cu trenul, chiar si in timpul facultatii. Asa ca luam in calcul varianta ca fata sa fi plecat cu trenul la Bucuresti si sa fi coborit in statia Sihlea. Nu are nici un fel de traumatism, ne gindim poate a inghitit o supradoza din pastilele pe care le lua pentru tratament", ne-a mai spus Daniel Popescu. In timp ce politistii incercau sa afle identitatea fetei, procurorii vrinceni au asteptat verdictul mediculului legist. "Medicul legist a stabilit ca nu este vorba de o Moartea este patologica, dar cauza exacta nu a fost stabilita. Este nevoie de analize de laborator pentru a vedea din ce motiv a murit tinara. La autopsie s-a constatat ca victima nu a fost violata sau agresata. Nici un element din timpul anchetei nu a aratat ca femeia ar fi fost omorita sau violata", ne-a spus procurorul de caz Nicolae Pircalabescu. Anchetatorii banuiesc ca moartea are legatura cu boala pe care o avea tinara. Aceasta suferea de schizofrenie si intrerupsese tratamentul de mai bine de un an. Joi seara, cadavrul femeii a fost descoperit pe un cimp, acoperit partial cu pamint. Descoperirea a fost facuta de un tractorist. Fata lucra la Biblioteca Universitatii Politehnice din Bucuresti. (Dan CHIRIAC)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.