Ultima oră

Raspuns la o reclamatie: V-a luat vintu banii!

Sorin Tudose
21 apr 2011 1114 vizualizări
Un vrincean a reclamat zilele trecute la Protectia Consumatorilor un fapt cit se poate de inedit. Barbatul a mers la o benzinarie automatizata din Focsani unde a vrut sa alimenteze de 50 de lei.

Zis si facut. Spune ca a luat o bancnota de 50 de lei, a introdus-o in "citititor", iar cind sa apese pistolul de alimentare nu a curs nici o picatura de benzina. Se pare ca aparatura nu a inregistrat bancnota, iar cetateanul in cauza sustine ca a ramas si fara bani si cu rezervorul gol. Barbatul s-a adresat in prima faza reprezentantilor de la Bucuresti ai companiei petroliere respective doar ca a primit un raspuns halucinant: "V-a luat vintu banii!". "E o speta inedita pe care nu am mai intilnit-o pina acum. Cetateanul ne-a spus ca a primit un CD cu inregistrarea video din ziua respectiva, dar nu reiese din imagini ca banii ar fi fost luati de vint. Noi vom cerceta pentru a vedea daca CD-ul este original, trimis de reprezentantii benzinariei. Daca se va dovedi ca banii au fost incasati, iar cetateanul nu a benficiat de serviciul platit acesta va fi despagubit", a declarat Mirela Bizna, comisar sef al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor. In toata tara au aparut benzinarii automatizate menite sa reduca timpul petrecut pentru alimentare, dar si pentru costuri cit mai mici pentru operatori. Focsaniul a fost si el "atins" de noile benzinarii cu sanse mari de a le inlocui pe cele clasice intr-un viitor nu foarte indepartat. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739408 zile, 15 ore, 21 minute, 47 secunde
Lasa ca si lu Vantu ii ia Basescu televiziunea.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.