Ultima oră

Investitii la DSVSA: cabina de paza de 15 mii lei

Sorin Tudose
20 apr 2011 636 vizualizări
Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Vrancea s-a innoit cu o cabina de paza saptamina trecuta

Cabina a fost achizitionata prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), prin atribuire directa. Achizitia a fost prevazuta si in lista obiectelor de investitii aprobata de autoritatea centrala si are o valoare de 14,93 mii lei. "Toata lumea intra si iesea cum voia in institutie fara sa se legitimize, nu era nici un control, o evidenta. Plus de asta era necesar sa se faca un spatiu civilizat pentru paznici, un loc in care sa poata sta feriti de frig si alte inconveniente", a declarat Mirel Iordache, seful veterinarilor. In contextul achizitei, seful veterinarilor a precizat ca nu ii place sa fie suspicionat cu privire la actiunile pe care le intreprinde desi in mod evident nimeni nu l-a acuzat de asa ceva. Totusi, Mirel Iordache a evitat sa spuna ce firma s-a ocupat de furnizarea modulului instalat la intrarea in curtea institutiei. Investigatiile reporterilor nostri au condus la faptul ca DSVSA a cumparat cabina modulara de la firma bucuresteana Heborom International SRL. Potrivit SEAP cabina modulara care dispune si de un grup sanitar a fost achizitionata prin contractul de atribuire directa semnat la 17 decembrie 2010. (Sorin TUDOSE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.