Ultima oră

SOCIAL:Igas: Sefii de arme pleacă în teritoriu pentru a face evaluări în vederea restructurării

Ziarul de Vrancea
19 apr 2011 378 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, a declarat, marti seara, la Slatina, că, începănd cu 1 mai, sefii de arme vor pleca în teritoriu pentru a face evaluările necesare restructurării structurilor MAI.



"Am preluat de la predecesorul meu, domnul Blaga, un plan de restructurare a ministerului pe care-l voi duce la bun sfarsit. începand cu 1 mai, toti sefii de arme vor pleca in teritoriu pentru a face evaluările necesare in vederea restrusturării sistemului", a declarat ministrul Traian Igas, in legătură cu derularea procesului de restructurare a structurilor MAI.


Ministrul nu a precizat numărul politistilor sau al celorlalti angajati din subordine care vor fi disponibilizati, dar a spus că vor rămane 130.000 de angajati.


"Nu vor pleca doar politisti, ci si angajati ai celorlalte structuri, inclusiv functionari publici din sistem. Nu stiu cati oameni vor fi disponibilizati, tot ce vă pot spune este că in sistem vor rămane 130.000. Acum faceti dumneavoastră calculul", a spus Igas.


Ministrul a mai afirmat că veniturile angajatilor MAI după reformarea sistemului nu vor scădea. Potrivit lui Traian Igas, disponibilizările din sistem vor fi făcute "in prima jumătate a lui 2011".


Ministrul Administratiei si Internelor a mai spus că va fi supus reorganizării si sistemul de "invătămant politienesc", iar restructurările in acest domeniu, care au inceput cu schimbările de la Academia de Politie, vor continua cu scolile de politie, iar acestea vor viza nu doar organigrama si conducerea, ci si curricula.


Ministrul Traian Igas a participat, marti, la Slatina la instalarea noului subprefect de Olt, Jenel Copilău, si la intalnirea lui Emil Boc cu activul PDL Olt.



Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.