Ultima oră

POLITICA: Botis rămăne ministru. Sotia pleacă din asociatie. Asociatia rămăne cu banii VEZI VIDEO

Ziarul de Vrancea
19 apr 2011 422 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net Ministrul Muncii, Ioan Botis, a declarat, marti, că, dacă ANI constată un conflict de interese în cazul său, îsi va prezenta demisia imediat. Si totusi, Botis nu a părăsit Ministerul Muncii. în schimb, a anuntat că sotia sa se va retrage din asociatie.



Ioan Botis si-a cerut scuze public pentru situaita in care se află din cauza asocierii numelui său cu un ONG care atrage fonduri europene, adăugand, totodată, că va demisiona doar dacă ANI stabileste existenta unui conflict de interese.


"Prezenta sotiei mele ca angajat in această asociatie nu a fost corectă, din punct de vedere moral. Nici eu, nici sotia, nu suntem membri ai asociatiei care este constituită din societăti comerciale din Bistrita, cu scopul de a atrage fonduri si de a initia cursuri de formare profesională. în mod clar, dacă ANI consată un conflict de interese, voi demisiona. Poate că, moral, e justificată atitudinea, in consecinăt consider că e o greseală, din punct de vedere moral", a declarat Ioan Botis.


Reamintim că inspectorii ANI verifică dacă in cazul ministrului Muncii există un conflict de interese, după ce, luni, in presă, a apărut informatia că o asociatie din Bistrita, care derulează programe pe piata muncii din fonduri europene si de la Guvern, are sediul intr-o clădire care apartine familiei ministrului.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.