Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
14 apr 2011 620 vizualizări
Movilita: Vin transportat pe blat

Un barbat din Piatra Neamt a fost prins de politisti transportind vin fara acte. Politistii din Movilita l-au prins in trafic pe Mihai-Ciprian H., 31 ani, care avea intr-o autoutilitara cantitatea de 2.480 litri de vin. Soferul nu a putut prezentata documente justificative decit pentru 700 litri de vin. împreuna cu reprezentantii Directiei Agricole au fost prelevate probe pentru efectuarea analizelor. Cantitatea de 1.780 litri de vin pentru care nu s-a putut prezenta documente justificative a fost confiscata. (D. C.)


Barbatul cazut in gol, lucra voluntar la Biserica


David I., barbatul care a fost ranit grav in urma unui accident nefericit, lucra ca voluntar la Biserica din Mera. Aceasta este concluzia anchetei desfasurate de inspectorii de munca. "Acesta avea un contract de voluntariat incheiat cu parohia. Vom continua cercetarile in acest caz", ne-a spus Eliza Botezatu, directorul interimar ITM. Luni seara, barbatul din Bacau a cazut de pe o scara in timp ce lucra la refacerea fatadei bisericii. Acesta este internat la Spitalul de Urgenta Focsani. (D. C.)


Minorul tilhar a pradat "de foame"


Tinarul de 16 ani care a fost condamnat recent pentru comiterea a doua fapte de tilharie la un an si opt luni de inchisoare cu executare s-a declarat nemultumit de pedeapsa. Acesta a actionat in recurs sentinta de condamnare data de magistrati. Samir Vasile R. a tilharit doua femei, luindu-le cite doua telefoane mobile si bani, fiind vorba de un prejudiciu de 1.500 lei. Una dintre focsanencele tilharite a avut nevoie de spitalizare. Femeia s-a lovit, fiind impinsa de inculpat in timpul jafului. In fata judecatorilor, tinarul a declarat ca a comis faptele "de foame". (G. S.)


A furat pina si lemne din dispensar


Ginel Tanase, de 29 de ani din localitatea Surdila-Gaiseanca, Braila, a fost trimis in judecata pentru comiterea a doua furturi. Pe 30 ianuarie, Tanase a patruns prin efractie in cabinetele medicilor de la dispensarul Odobesti si a sustras un laptop, un mini calculator, un telefon, iar din magazia alaturata a luat si lemne de foc. Urmatoarea noapte, Tanase si-a incercat norocul in locuinta altui odobestean, de unde a furat vesela, plita si portita de la o soba, prada in valoare de 595 lei. Barbatul a fost depistat la scurt timp, insa prejudiciul nu a fost recuperat decit partial. (G. S.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.