Ultima oră

ACTUALITATEA: Monica, la usa de la Izvorani: Vreau să-mi văd fetita. Irinel, esti mai presus de lege? VEZI VIDEO

Ziarul de Vrancea
12 apr 2011 520 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net Monica Columbeanu a mai bătut marti, încă o dată, degeaba la poarta lui Irinel. Modelul a venit însotit de avocati, ca să-si ia copilul, dar de la vorbe la fapte, mai e un pas legal. Pentru că se află în termenul legal de 30 de zile, de punere în executare a deciziei tribunalului de a o da pe micuta Irina în îngrijirea mamei, Irinel Columbeanu a refuzat s-o lase pe sotia sa să-si vadă copilul, darămite să o ia la ea acasă. Irinel nu i-a dat voie Monicăi să-şi vadă fetiţa



Monica Columbeanu a venit la resedinta de la Izvorani hotărată să o ia pe Irina cu ea. Si de această dată Monica s-a lovit de refuzul firmei de pază de a deschide portile.


"Vreau să o văd pe fetita mea ca sunt foarte ingrjorată. Cine e domnul Irinel Columbeanu. E mai presus de lege?", le-a spus Monica paznicilor care insă nu s-au lăsat induplecati.


Monica Columbeanu si-a sunat sotul, de fată cu ziaristii, din fata resedintei de la Izvorani in speranta că acesta o va lăsa să intre.


"Sunt in fata portii te rog să le spui să-mi deschidă. Vreau să o văd pe Irina sunt, pe bune, foarte ingrijorată si nu e corect ce faci", a spus Monica.


Irinel i-a spus sotiei sale că nu este acasă si că a venit la locuintă cu o intreagă tigănie referindu-se la jurnalisti.

"E tigănie tot ce faci tu si te rog nu mă mai suna de sub ochii presei", a spus Irinel Columbenu.


"Eu te-am sunat fără presă mereu. După cum stii eu nu dau nicio declaratie nimănui, după cum stii tu esti cel care intretine relatia cu presa sau ce iti place tie. Vreau să văd pe Irina pentru că sunt ingrjiorată, pentru că Irina e foarte bolnavă", a declarat Monica.


Avocatii Monicăi au declarat că probabil vor recurge la un executor judecătoresc


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.