Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
9 apr 2011 572 vizualizări
Saptamina curateniei la Adjud

Primaria Adjud, in parteneriat cu Biroul de Consiliere pentru Cetateni Focsani "" Punct de Lucru Adjud, iese la curatenia de primavara, in cadrul unor actiuni de igienizare si salubrizare a zonelor publice, a gospodariilor locuitorilor, curtilor si gradinilor. «Perioada 11 "" 16 aprilie 2011 este declarata "Saptamina curateniei Municipiului Adjud", cind se vor organiza actiuni care sa conduca la asigurarea unei comunitati bine gospodarite si civilizate. Peste 1500 de locuitori ai municpiului, tineri si virstnici deopotriva sint asteptati sa participe la aceasta ampla actiune unde vor fi plantari de pomi, reamenajare spatii verzi, amenajarea parcurilor, etc. De asemenea adjudenii sint invitati ca in aceasta perioada sa curete si sa amenjeze spatiile verzi din proprietate, fara a neglija si spatiile din fata locuintei. Cu totii preferam un oras curat, aerisit, cu multe spatii verzi si zgomot redus", le transmite adjudenilor edilul municipiului, Constantin Armencea. (I. C.)


Post vacant la DIICOT Vrancea


Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) a scos la concurs 21 de posturi vacante, dintre care unul si pentru Vrancea. Acesta a fost vacantat in urma plecarii lui Gheorghe Stanciu, procuror-sef al DIICOT Vrancea la Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie, sectia Parchetelor Militare. Astfel, biroul DIICOT a ramas cu un singur lucrator, in persoana procurorului Sandica Apostolescu. In prezent, aceasta se ocupa atit de instrumentarea dosarelor si probatoriilor specifice, cit si de prezentarea acestora in instantele de judecata din Vrancea. Cel mai probabil, conform unor surse din interior, pentru acest post va candida procurorul anticoruptie din cadrul Parchetului de pe linga Tribunalul Vrancea, Constantin Rusu. Cererile de inscriere la interviu vor fi inaintate pina la data de 21 aprilie 2011, impreuna cu un referat privind aprecierea activitatii profesionale a procurorului si a conduitei acestuia, un CV si o mapa continind lucrari considerate reprezentative pentru activitatea desfasurata. Interviul se va desfasura in perioada 27-28 aprilie 2011. Alte posturi in cadrul structurilor DIICOT sint disponibile in judetele Bacau, Suceava, Iasi, Tirgu-Mures si Bucuresti. (G. D.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.