Ultima oră

POLITICA: A murit deputatul Victor Surdu

Ziarul de Vrancea
7 apr 2011 1273 vizualizări
Deputatul PSD Victor Surdu a murit, joi, la Spitalul Pantelimon din Bucuresti, din cauza unui cancer pancreatic de care suferea de mai multa vreme, a declarat, pentru Agerpres, deputatul Ioan Munteanu, fost presedinte al organizatiei PSD Neamt.

Pe numele sau real Raul-Victor Surdu-Soreanu, Victor Surdu s-a nascut la 11 iulie 1947 la Iasi. Era de profesie inginer horticultor si a devenit membru al PSD din 2001. Victor Surdu era casatorit cu cantareata Angela Similea.


Victor Surdu era deputat PSD de Neamt in actuala legislatura si a mai fost deputat in legislatura 1990 - 1992, ales pe listele PDAR in judetul Constanta.



de Alina Neagu HotNews.ro


POLITICA: Victor Surdu suferea de o boală cronică gravă



Conform site-ului www.realitatea.net deputatul PSD Victor Surdu, sotul cantăretei Angela Similea, a fost internat in Sectia chirurgie a Spitalului "Sfantul Pantelimon" din Capitală pe 15 februarie, el suferind de o boală cronică gravă, potrivit unor surse medicale, citate de Mediafax.


Deputatul PSD Victor Surdu, sotul cantăretei Angela Similea, a fost internat in februarie in Sectia chirurgie a Spitalului "Sfantul Pantelimon" din Capitală, el suferind de o boală cronică gravă.


Potrivit surselor citate de Mediafax, Victor Surdu a fost internat la Spitalul "Sfantul Pantelimon", unde ii era administrat tratamentul perfuzabil pentru boala cronică de care suferă.


Victor Surdu trebuia să facă lunar tratamentul perfuzabil, in prezent starea lui fiind stabilă, au precizat sursele citate.


Anul trecut, Victor Surdu a fost operat de pancreas la un spital din Italia.


Victor Surdu este vicepresedintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară si servicii specifice din Camera Deputatilor din partea PSD.



Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.