Ultima oră

InfoEducatie

Ziarul de Vrancea
7 apr 2011 734 vizualizări
Balul Primaverii aduce daruri copiilor din centre

In spiritul sarbatorilor de Paste care se apropie, Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau" organizeaza vineri un spectacol caritabil intitulat "Balul primaverii". Prezentare de moda, scene umoristice, muzica usoara si instrumentala, iata citeva "mostre" din ce se va intimpla in Clubul Apollo, de la ora 20.00. Vor evolua si tinere talente din cadrul liceelor partenere, Colegiile "Gh. Asachi", "Mihail Kogalniceanu", Liceul de Arte "Gh. Tattarescu" si Palatul Copiilor. Suma provenita din vinzarea biletelor va fi folosita pentru copiii de la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Mihalceni si Centrul Familial "Foster Home" Paunesti, sub forma unor cadouri oferite de Paste. Actiunea caritabila este organizata de elevii clasei a XI-a D, sub indrumarea profesorilor Mihail Fisan, Doina Boboc si Alexandra Tataru. Biletele costa 5 lei si se gasesc la intrarea in club si la organizatorii balului. (G. D.)


Seminarii Internationale de Formare la CCD Vrancea


Casa Corpului Didactic si Inspectoratul Scolar Vrancea, in colaborare cu Fundatia Umanitara Wonderland si Simon Fraser University Canada, organizeaza seminarii internationale de formare pentru invatamintul prescolar si primar. In perioada 8-9 iunie, sala de conferinte va fi deschisa pentru cei care vor sa participe, in schimbul unei taxe de 80 lei. "Gindirea divergenta si educatia imaginativa" si "Educatia minunata" sint cele doua teme dezbatute in cadrul proiectului. Cei care doresc sa participe se pot inscrie pina cel tirziu pe 15 mai. Seminariile sint integrate proiectului educational "Open Eyes" - Privind educatia cu alti ochi. Mai multe detalii gasiti pe site-ul CCD, www.ccdfocsani.ro. (G. D.)


Cultura, prezenta la Scoala "Duiliu Zamfirescu"


Elevii claselor a VIII-a B si E de la Scoala "Duiliu Zamfirescu", indrumati de dirigintii Nicoleta Cojocariu si Lazar Fanuta, si-au dovedit marti talentul artistic. In asentiment cu zilele internationale culturale celebrate in luna iulie, acestia au sustinut un moment artistic prin care au reamintit mesajul testamentului literar scris de Iancu Vacarescu in 1819. Elevii au demonstrat frumusetea teatrului si a culturii romanesti prin interpretarea a doua schite scrise de dramaturgul Ion Luca Caragiale, "Five o"â"¢clock" si "Amicii". (G. D.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739409 zile, 20 ore, 43 minute, 2 secunde
ce mai de activitati pdl-iste!cu salarii taiate! si sa se vada toate toapele la ziar!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.