Ultima oră

Eliza Botezatu, sefa ITM: am competente pentru aceasta functie

Sorin Tudose
2 apr 2011 4994 vizualizări
Democrat-liberala Eliza Botezatu, noua sefa interimara a Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM), in urma iesirii la pensie a Victoriei Diaconu, spune ca inca nu s-a hotarit daca va candida pentru postul plin, atunci cind acesta va fi scos la concurs.

Cu toate acestea, directorul adjunct pe relatii de munca al ITM, functie pe care o detine de drept, spune ca are incredere in fortele ei. "Chiar e prematur acum sa ma gindesc daca voi candida la aceasta functie. Oricum, eu am incredere in fortele proprii si in competentele mele si ma voi duce la concurs daca voi lua aceasta hotarire. Nu cred ca sint neaparat favorita la concurs daca ma inscriu, dar eu zic ca am gestionat bine intreaga situatie de pe domeniul meu. Oricum, e liber sa se inscrie orcine indeplineste criteriile", a declarat Eliza Botezatu. Numirea ei la sefia institutiei de catre Gabriela Radu, inspector general de stat, nu a luat-o prin surprindere. "Stiam ca in cazul in care Victoria Diaconu nu ar mai fi fost sefa institutiei atributiile ei ar fi fost preluate de unul dintre cei doi directori adjuncti. Cei de la centru au avut de optat intre mine si Sorin Gradeanu, directorul pe securitate si sanatate in munca", a mai adaugat Eliza Botezatu. In mod normal, in locul lui Gradeanu trebuia sa fie Simona Panciu, dar aceasta se afla in concediu de crestere a copilului. S-a dus la concurs pentru a obtine functia urmind sa se intoarca pe post la finele concediului de maternitate. In ceea ce priveste relatia dintre fosta si actual sefa, Eliza Botezatu spune ca nu a fost buna, ci perfecta. "Pot spune ca a fost o relatie perfecta, m-a ajutat inca de cind am venit aici. Multe din ce am invatat ii datorez ei", a conchis noua sefa a ITM. Aceasta adauga ca a teminat o facultate de drept, a fost avocat stagiar si ca are certe valente pentru a ocupa o functie publica de conducere. Pe linga toate acestea, fara indoiala, cel mai mult conteaza apartenenta la PDL, partidul aflat la putere. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739409 zile, 20 ore, 46 minute, 21 secunde
Postul e pt. maxim 1 an de zile asa ca maare atentie la ce face in perioada asta pt. ca razbunarea va fi crunta. Deja are un sac de bile negre de la controalele politice pe care le-a facut.
, acum 739409 zile, 20 ore, 46 minute, 21 secunde
Toata stima pentru activitatea d-nei Eliza Botezatu!Felicitari si mult succes in continuare!
, acum 739409 zile, 20 ore, 46 minute, 21 secunde
daca da si pasarica unde trebuie totul va merge ca pe roate....
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.