Ultima oră

POLITICA:Vanghelie, despre relatia cu Udrea: Ce să facem acum? Să stăm să ne bătem ca nebunii?

Ziarul de Vrancea
18 mar 2011 407 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, consideră că nu a încălcat protocolul USL implicăndu-se în proiectul imobiliar din Ghencea propus de ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, întrucăt în viziunea sa este vorba despre o colaborare administrativă, nu politică .

Desi protocolul dintre PSD si ACD interzice membrilor USL orice formă de colaborare cu partidul de guvernămant, Marian Vanghelie nu prea tine cont de asta. A pus la dispozitia Ministerului condus de Elena Udrea un teren de peste 100 de hectare din cartierul Ghencea pentru constructia unui cartier de blocuri ANL si spune că liderii USL nu au nici un motiv să-i reproseze ceva.


"Vorbim aici de constructia unui cartier de blocuri, cel mai mare care se face după Revolutie incoace. Si dacă e in colaborare cu Guvernul, care e problema ? Ce să facem acum? Să stăm să ne bătem ca nebunii?", a declarat Vanghelie pentru REALITATEA.NET.


Acesta mai spune că relatia bună pe care o are cu Elena Udrea ºi pentru care a fost acuzat "pe surse" de trădare a PSD, este "inventată". "Nu prea inteleg cum vine treaba asta. Unii sunt cu pilele si altii cu banii ? Păi dacă aveam pile la PDL, nu se vedea la buget?", se apără edilul de la 5.


De altfel, la lansarea proiectului, eveniment la care a participat si ministrul Apărării, Gabriel Oprea, Vanghelie a declarat că atunci cand un Guvern vine către un primar din opozitie, este "primul pas spre normalitate in politică". La randul său, Oprea a subliniat că administratia nu are legătură cu politica si că singura politică care trebuie făcută este in "interesul cetăteanului".


Tot din grijă pentru cetăteni, Marian Vanghelie va face in luna mai o nouă deplasare in SUA cu scopul de a căuta investitori pentru sectorul păstorit de el.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.